B_U_R_I 3 290 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 Na Steamu je že 1.0.9 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 Jaz bi ti svetoval, da kupiš steam ključ preko ene od alternativnih spletnih trgovin (prihraniš lahko 10€). Steam pa moraš inštalirat in ustvarit račun (če ga slučajno še nimaš), potem pa ali kupiš igro preko njihove trgovine (ista kot vsaka druga spletna trgovina) ali pa samo aktiviraš STEAM ključ, ki si ga kupil drugje Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 Eh, nism nč kompliciru, si naredu stim akaunt, kupu igro, dej se dol vleče, čez kake dve ure pa juriš na nove zmage 3 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 Jutri probam G27 pri prijatelju, ki se nam mogoče še pridruži (legenda iz časov GPL). Pa da vidimo kaj je to za eno čudo D nau Greger Huttu Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 Jutri probam G27 pri prijatelju, ki se nam mogoče še pridruži (legenda iz časov GPL). Pa da vidimo kaj je to za eno čudo D nau Greger Huttu Huttu bo nula,če bo Bonča nabavil G27 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 Ali mi lahko nekdo razloži, kako naj testiram postanke v boksih, če ni moje ikep tam, ko zapeljem v bokse?? Poskušal sem tako v race weekend, kot quick race, pa ni nikogar na mestu, ko bi jih rabil??? Hbala. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 Postanki so samo v online dirki se mi zdi. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 Tako kot skopusnik pravi, moraš biti online in v dirki, da lahko testiraš. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 Ja bravo Kunos, bravo, kapo dol. Brez besed, res, vrhunsko. Testiram naj pa zdaj na kurcu palcu, ma makaronarji nesposobni. Jezn sm,. Hvala za hiter odgovor Citiraj Link to post
baty 484 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 Saj lahko greš na bilokateri server.....najboljš da je prazen...narediš skip session do dirke....in treniraš postanke Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 Tukaj so ga res pobiksali. Makaronarji, kaj jim čmo. Mar bi na projektu delali še eno leto, pa nam dali kolikor toliko spodobno simulacijo, ne da tako vsak po svoje neki bentimo, saj tudi mene razp... sem ter tja. Jebi ga zdaj, je kar je. Samo ima pa špil daleč najboljšo fiziko, zato sem jaz tukaj in nikjer drugje! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 Ja, AC še veliko manjka, da bo vsaj spodobno za kakšne pametne lige. Pa vseeno... Cel teden imaš že online server, kjer bi lahko sprobal bokse. Postavi si ga lahko tut vsak sam, če želi. Če rabiš kakšno pomoč, lahko tudi tukaj vprašaš pa z veseljem pomagamo (npr. postavimo server, če ga rabiš). Včasih se je treba kej prej spomnit pa testirat, ne vse zadnji dan. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 Meni je jasno, da bi lahko prej. Samo mi ni bilo jasno, pač nisem nikoli še vozil dirke sam, na serverju so pa postanki vedno delali in sem pač mislil, da je to vključeno v 1.0 verzijo špila. Je pa tako, da se vsedem 1x na teden za komp, ker ni časa, zdaj ko je prvenstvo sem odpeljal pred kvalifikacijami par krogov, da sem avto nastavil. Nimam več 20 let in 24 ur časa zase. Verjetno pa nisem edini. Kot pravim, sem mislil da tudi v SP delajo piti, hvala še enkrat za razsvetlitev, grem zdaj najt en server Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 Maš mojega za trenirati Ampak mislim,da boksi delujejo samo med dirko. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 http://www.bsimracing.com/assetto-corsa-nissan-gt-r-nismo-gt3-preview/ 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts