Rokovnjac 783 Napisano November 5, 2014 Share Napisano November 5, 2014 CPU pa še vedno žre ko 100 mater!! Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 5, 2014 Share Napisano November 5, 2014 I fix-a 2 times-a today-a 1.0.8 RC - Audio hotfix - Fixed career intro issue 1.0.7 RC - Updated FMOD project (SDK\Audio folder) - Fixed Fmod error handle caused huge log file (and stuttering in some cases) - Improved overall volume balance - Fixed opponents volume and attenuation during gameplay. Situational awareness much improved - Optimized average number of channels used in FMod with many opponents - Balance adjustments on BMW Z4 GT3 performance - Balance adjustments on Ferrari 458 GT2, Mercedes SLS GT3 and Formula Abarth fuel consumption - Mercedes SLS GT3 Traction Control and ABS levels corrections Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 5, 2014 Share Napisano November 5, 2014 Tha tajr was a very bad-a. But the battle was a very good-a. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 7, 2014 Share Napisano November 7, 2014 1.0.9 RC - Correction of Lotus Exos 125 and Exos 125 S1 drivetrain bugs with differential at 90% and automatic clutch - Fmod: update SDK project and pipeline document - MODDERS, UPDATE YOUR WORK PLEASE! - improved distance attenuation for opponents - fixed skid volume Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano November 7, 2014 Share Napisano November 7, 2014 kaj pomeni attenuation, ker ne najdem v slovarju in ne na internetu. Hvala Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 7, 2014 Share Napisano November 7, 2014 Tudi internet je slovar attenuation = slabljenje v tem kontekstu mogoče tudi zniževanje, pojemanje Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 7, 2014 Share Napisano November 7, 2014 To so dali ven? Se pa splača ja... Naj raje porihtajo kar jim vsi že skoz trobmo, ne, oni kar neki tretjega. Ma ok, kaj čmo, Makaronarji. Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano November 7, 2014 Share Napisano November 7, 2014 Tudi internet je slovar attenuation = slabljenje v tem kontekstu mogoče tudi zniževanje, pojemanje sem na ponsu pogledal, pa nisem nič dobil. angleške razlage so pa razlagale fizikalen pojav, kar dvomim da ma kej veze. Hvala Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 7, 2014 Share Napisano November 7, 2014 Hja, saj meni je mogoče preveč samoumevno (prevajalec po poklicu), ker take stvari moram najt v par sekundah, če nočem 8h dnevno delat 1 Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 no, zdej k sm se volana znebu in stopalk, pa mislu, da sem MOMO-ta usjal, sem ga končno našel (le kaj sm mislu, k sm ga u taščino omaro pospravu ). usposobu, prklopu na komp, naložu igro (za1x potegneno s travnika), pozitivno presenečen nad igralnostjo, fiziko in grafiko in zdej se človk začne slint in čaka na polno verzijo igre, pa seveda vmes še nov volan si ubost Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 no, zdej k sm se volana znebu in stopalk, pa mislu, da sem MOMO-ta usjal, sem ga končno našel (le kaj sm mislu, k sm ga u taščino omaro pospravu ). usposobu, prklopu na komp, naložu igro (za1x potegneno s travnika), pozitivno presenečen nad igralnostjo, fiziko in grafiko in zdej se človk začne slint in čaka na polno verzijo igre, pa seveda vmes še nov volan si ubost Katero verzijo pa imajo na travniku? Zakaj pa čakaš na "polno verzijo",če pa je že ta zelo dobra. Ko bo final verzija bo tudi cena višja. Predlagam in priporočam,da jo že sedaj kupiš in podpreš Kunos. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 Jutri probam G27 pri prijatelju, ki se nam mogoče še pridruži (legenda iz časov GPL). Pa da vidimo kaj je to za eno čudo 1 Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 no, zdej k sm se volana znebu in stopalk, pa mislu, da sem MOMO-ta usjal, sem ga končno našel (le kaj sm mislu, k sm ga u taščino omaro pospravu ). usposobu, prklopu na komp, naložu igro (za1x potegneno s travnika), pozitivno presenečen nad igralnostjo, fiziko in grafiko in zdej se človk začne slint in čaka na polno verzijo igre, pa seveda vmes še nov volan si ubost Katero verzijo pa imajo na travniku? Zakaj pa čakaš na "polno verzijo",če pa je že ta zelo dobra. Ko bo final verzija bo tudi cena višja. Predlagam in priporočam,da jo že sedaj kupiš in podpreš Kunos. trenutno je 0.8.5. zunaj, razmišljam pa v tej smeri, da bi uradno podprl igro. Sam nimam nč izkušenj z nabavo igr prek "pare". Citiraj Link to post
Recommended Posts