Mitja Bonča 583 Napisano October 30, 2014 Share Napisano October 30, 2014 Nism bral za nazaj: Trento Bondone je lepo modelirana je huda? Ja. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 30, 2014 Share Napisano October 30, 2014 Če igram tole in ono iz nKpro je isti šmorn. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 30, 2014 Share Napisano October 30, 2014 Sem sprobal tisto COTA progo. Zelo zelo podobna iRacingovi, vsaj kar se tiče razgibanosti. Bi blo pa fajn če bi človk še mal popravu texture. Cesto polepšat, pa mal zmanjšat saturacijo barv. Drugače pa kar dobra. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Jaz se še vedno ne morem povezat na public serverje. Še zmer "no available slots" Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Jaz se še vedno ne morem povezat na public serverje. Še zmer "no available slots" Poskusi večkrat, ne obupat po prvem poskusu. Dosedaj uspe vedno, če ne prej, pa v četrtem poskusu. Bodo pa moral zrihtat. Citiraj Link to post
baty 484 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Jaz se še vedno ne morem povezat na public serverje. Še zmer "no available slots" Poskusi večkrat, ne obupat po prvem poskusu. Dosedaj uspe vedno, če ne prej, pa v četrtem poskusu. Bodo pa moral zrihtat. To delaš ,ko so "polni" serverji,čeprav piše,da sta fraj avto al dva in čakaš,da se sprosti en avto. Zdaj je pa problem s serverji s staro različico(in neveš kateri je keri). In nemalo jih je ,kjer piše,da je gor nekaj avtov. AL TI NE PUSTI GOR "no available slots",al pa si sam gor! Vsaj jaz tako razumem to....nekaj tud razlagajo na ufičal forumu Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Jaz se še vedno ne morem povezat na public serverje. Še zmer "no available slots" Poskusi večkrat, ne obupat po prvem poskusu. Dosedaj uspe vedno, če ne prej, pa v četrtem poskusu. Bodo pa moral zrihtat. To delaš ,ko so "polni" serverji,čeprav piše,da sta fraj avto al dva in čakaš,da se sprosti en avto. Zdaj je pa problem s serverji s staro različico(in neveš kateri je keri). In nemalo jih je ,kjer piše,da je gor nekaj avtov. AL TI NE PUSTI GOR "no available slots",al pa si sam gor! Vsaj jaz tako razumem to....nekaj tud razlagajo na ufičal forumu Ne vem, jaz sem danes zjutraj ene parkrat moral bit vztrajen, da sem prišel gor, pa ne zato, ker res ne bi bilo več prostih mest, serverji so bili polovično zasedeni. Itak pa ni prevelike škode, če parkrat poskusiš. Za te probleme pa niti nisem vedel, ti na katere sem jaz hodil, so bili očitno updateani na 1.0.6. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Sem sedaj probal priti na en server in je ratalo v prvo. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 1, 2014 Share Napisano November 1, 2014 4. avto je Danica. Kva se to dela Nascar? Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 1, 2014 Share Napisano November 1, 2014 Nikoli ne veš, kateri Ford. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 2, 2014 Share Napisano November 2, 2014 Da ne bo zvečer težav, si povlecite dol nov updejt. 250 Mb. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 2, 2014 Share Napisano November 2, 2014 Saj ni novega updejta, zadnji je 1.0.6 to pa majo že vsi verjetno Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 2, 2014 Share Napisano November 2, 2014 Da ne bo zvečer težav, si povlecite dol nov updejt. 250 Mb. Saj se ti samo updejta. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 2, 2014 Share Napisano November 2, 2014 Ja nisem vsak dan gor, oziroma za računalom, pa se mislu da je nov Citiraj Link to post
Recommended Posts