Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Sem sprobal tisto COTA progo. Zelo zelo podobna iRacingovi, vsaj kar se tiče razgibanosti. Bi blo pa fajn če bi človk še mal popravu texture. Cesto polepšat, pa mal zmanjšat saturacijo barv. Drugače pa kar dobra.

Jaz se še vedno ne morem povezat na public serverje. Še zmer "no available slots"

Poskusi večkrat, ne obupat po prvem poskusu. Dosedaj uspe vedno, če ne prej, pa v četrtem poskusu.

Bodo pa moral zrihtat.

Jaz se še vedno ne morem povezat na public serverje. Še zmer "no available slots"

Poskusi večkrat, ne obupat po prvem poskusu. Dosedaj uspe vedno, če ne prej, pa v četrtem poskusu.

Bodo pa moral zrihtat.

To delaš ,ko so "polni" serverji,čeprav piše,da sta fraj avto al dva in čakaš,da se sprosti en avto.

Zdaj je pa problem s serverji s staro različico(in neveš kateri je keri).

In nemalo jih je ,kjer piše,da je gor nekaj avtov.

AL TI NE PUSTI GOR "no available slots",al pa si sam gor!

Vsaj jaz tako razumem to....nekaj tud razlagajo na ufičal forumu

Bodo pa moral zrihtat.

To delaš ,ko so "polni" serverji,čeprav piše,da sta fraj avto al dva in čakaš,da se sprosti en avto.

Zdaj je pa problem s serverji s staro različico(in neveš kateri je keri).

In nemalo jih je ,kjer piše,da je gor nekaj avtov.

AL TI NE PUSTI GOR "no available slots",al pa si sam gor!

Vsaj jaz tako razumem to....nekaj tud razlagajo na ufičal forumu

Ne vem, jaz sem danes zjutraj ene parkrat moral bit vztrajen, da sem prišel gor, pa ne zato, ker res ne bi bilo več prostih mest, serverji so bili polovično zasedeni. Itak pa ni prevelike škode, če parkrat poskusiš. Za te probleme pa niti nisem vedel, ti na katere sem jaz hodil, so bili očitno updateani na 1.0.6.