Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Mal sem testiral Lotusa GTC (mogoče ga bi vseeno vozu v prvenstvu), ampak v Spaju je 3 sekunde zadaj! Ne malo.

Morem še drugje probati, ampak dejstvo je, ni hitrosti, saj čez ovinke še nekako gre. Kako je pa z obrabo gum pa ne vem še nič. 

V bistvu je drugačen avto od prej, škoda. Tako da če bo tko kot mislim, ga ne bom vozu.

SLS se pa meni zdi prehiter. Sem v Spa-ju naredu 3 sek. boljši čas kot z Z4, pa mam z Z4 že nekaj kilometrine z SLSom pa sem naredu to po parih krogih z default setupom.

Niki Djakovič je naredil 2:17,4 z medium gumami na Spaju. Tako, da se da. Moraš kar dosti zmanjšati krilca. Probaj 0/3, pa igraj se z diferencialom.

Trenutno je rekord 2:16,3 na RSR

SLS rekodrd RSR

Mclaren rekord RSR

Vsi so dokaj izenačeni

S tistimi, ki ste skupaj v ekipi mal setup razvijajte, ko boste mel čas. Pač kot sem rekel, manjša krilca in diferencial (povečaj coast na ene 80, da bo bolj stabilen na zaviranju. bo pa malo slabše zavil). Pritisk v gumah ne manjši kot 23psi. Jaz imam ponavadi 24psi.

Edit: Aja pa še nekaj. Tu na Spaju so dokaj izenačeni. Ne vem pa kako je na Nurru, ker ne vem kakšni časi so sedaj z Z4 in MP4. Jaz trenutno ne morem nižje od 1:56,8 z SLS

Niki Djakovič je naredil 2:17,4 z medium gumami na Spaju. Tako, da se da. Moraš kar dosti zmanjšati krilca. Probaj 0/3, pa igraj se z diferencialom.

SLS rekodrd RSR

Mclaren rekord RSR

Vsi so dokaj izenačeni

Kaj ti pomagajo takšni rezultati,ko pa boš na serverju fural bo 85% gripa na začetku,ko pa bi lahko začel delati dobre kroge boš pa moral gume menjati ;)

SLS rekodrd RSR

Mclaren rekord RSR

Vsi so dokaj izenačeni

Kaj ti pomagajo takšni rezultati,ko pa boš na serverju fural bo 85% gripa na začetku,ko pa bi lahko začel delati dobre kroge boš pa moral gume menjati ;)

To sem napisal zato da se vidi čase avtomobilov in da so izenačeni.