Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Moj server:

Spa

SloVirtualRacing-SVR 

Geslo: trening

Kje je SLS? Je na seznamu samo ne moreš izbrat

Ne vem jaz furam z BMW-jem. So pa vsi avti kot bodo na tekmovanju. sem pa vmes nastavljal server,lahko da si ravno takrat izbiral.

Edit: Sem popravil,moja napaka ;)

SloVirtualRacing-SVR

Nurburgring

geslo:trening

No, sedaj pa dela: mancSLO GT3 vs GT2

Ta penalty 50Km/h naredi da dovoliš 4 kolesa,čas pred dirko nastavi na cca 60 sec,pa malo več gripa,ker je drsališče. Za 10 krogov naredi na 95%!

Hvala. A takole približno:

config.jpg

Kaj pomeni ta randomness ne vem,ampak grip nastavi na cca 95(SessionStartGrip). 

Hvala za help. Randomness je nekaj v stilu presenetljivih razmer ali kaj takega. Bo  zamex23  kaj več vedel morda?

Sicer pa igro ponovno nalagam, ker mi je zvok nagajal. Z verify ni šlo. Morda sem naredil napako, ker sem skin iz prejšne verzije uporabil?

slo-racing.com GT [dynamic track] je online js bom vozu čez kake 15 minut 

Zamex..probaj naredit plac samo za enih 15 gor,da bomo-boste gor sami ta "pravi"

Če pa uleti kakšen bumbar, mislim,da se da naštimat,da ga lahko kickaš  z manj glasovi....tako sami inbecili ne pridejo več zraven!

Kaj pomeni ta randomness ne vem,ampak grip nastavi na cca 95(SessionStartGrip). 

Hvala za help. Randomness je nekaj v stilu presenetljivih razmer ali kaj takega. Bo  zamex23  kaj več vedel morda?

Sicer pa igro ponovno nalagam, ker mi je zvok nagajal. Z verify ni šlo. Morda sem naredil napako, ker sem skin iz prejšne verzije uporabil?

Je bil pa sinoči to moj prvi server (no bolj drsalnica), ampak se učimo.