Mitja Bonča 583 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Na slo-racing serverju je bila cool dirka z dynamic gripom. Ja fora je, da se grip res počasi pobira, ne sme se prehitro, ker to ni realno. @Tomaz: a v 13 krogih se zviša 1% na enega voznika? Kaj pa če je 10 voznikov? To pomeni v 10 krogih 10%? Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Ma to sploh ne morev verjet, pustim prenosnika, ne ugaša se in je skozi na ready for updates, cel popoldne garau ko črna žvina in zdej morem spet 1 uro čakat za update Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Jeb. Microsoft, a ? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 1 uro boš moral čakati za par MB velik update? Kaj pa imaš za en internet to? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Fora je da tam ko maš za grip gain, 1% na krog, moreš dat kr visoko cifro naprimer 20, ker če daš 1 pomeni da more 1 človek odpelat 1 krog da se progi doda 1 procent gripa. Tak da ko je server poln in je začetni grip 80% lahko če imaš nastavljeno na 1 v enem krogu pridobiš 20% gripa kar je preveč. Js sm zdej dal tak da rabiš naredit 13 krogov za 1% gripa. Tak da če je poln server da rabijo nekaj krogov da dobijo cel grip, začetek mam pa nastavljen na 85. Quali 80, race 85 % gripa, višanje pa na 13 krogov za 1 %. Sicer tak ko mam zdej server nastavljen ni optimalno ampak za dirko dolgo 30 krogov bo pa zanimiv ko bomo dosegl poln grip steze šele po približno 5-10 krogih, potem pa bodo že začele jebat gume in bo treba v bokse. Aha sedaj razumem,dejansko je to mišljeno za vse udeležence,kar je tudi pravilno,saj več kot jih je več gripa se nanaša na dirkališče. Mislim,da so to super porihtali. Na začetku boš moral prekleto paziti kako boš fural. Morda malce povišaš začetni grip,da ne bo kot na ledu. Ampak zares malo in bo zadeva super realna. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Začneš z ene 80%, to je kar uredu pomoje. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Danes sem prvič po novem updejtu vozil BMW Z4 GT3 in se mi ful dopade kako so porihtali rev števec in lučke. Sedaj tudi utripajo ko so polni obrati,kar je super. Pa tudi zvok menjalnika so super zrihtali. Zares pohvalno. Sedaj se moram z setup-om igrati,da ga pripravim za prvenstvo. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Začneš z ene 80%, to je kar uredu pomoje. 80% je definitivno premalo,moraš probati pa boš videl Jaz sem na mojem serverju za finto probal 55% pa sem komaj kaj iz boksov prilezel,dodal malce gasa in sem se počutil kot na ledu Po mojem enih 86-87% bi bilo cool za dirko cca 30 krogov. drugače bo polomija. Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 1 uro boš moral čakati za par MB velik update? Kaj pa imaš za en internet to? JA pri nas če ne poveš vsi nažigajo Utorrent, in seveda komaj sedaj lahko grem igrat Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Morm pa update pohvalt, ALFA je sedaj zakon, ne trese volan več. Tak kot v resnici ne, no so tresljaji samo tolko kot je pa bilo pa ne več. JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY hehehehhehehehehehehhehe Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 1 uro boš moral čakati za par MB velik update? Kaj pa imaš za en internet to? JA pri nas če ne poveš vsi nažigajo Utorrent, in seveda komaj sedaj lahko grem igrat Poveži se na router in doliči statične ip-je, nato pa jim omeji hitrost. Tko sem jst naredu! Citiraj Link to post
Skyman 19 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Sam v cem je fora da pise pri serverju k je recimo zaseden 17/24 pa na voljo imas 3x Mečko 2x bwm 2x mclarn pa samo z bmw lahko pridem notri,ce uporabim mečko ali mclarna pise not avalible slot govorim pa za server slo-racing na tvoj serverj pridem normalo beno(slovirtual-racing) tud nasplosno ko vidis da je se 2-3 sloti frej od 24 nekako ne mores notri pridet. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Ko bi vsaj še Lotusa GTC spravl na prejšnjo hitrost! Aja, a ma še kdo probleme z počasnim, full počasnim ac forumom? Če se pa odjavim, pa dela normalno. Kaj je to? Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Jap švoh pa je, tud drifta ne zdrži, bi mogla met ko kamion -1 --2 --3 pol ko spelješ iz ovinka -+1 -+2 ++3 +4 +-4 ++4 +5. Žalost italijanska. Tak kot fićko Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 1 uro boš moral čakati za par MB velik update? Kaj pa imaš za en internet to? JA pri nas če ne poveš vsi nažigajo Utorrent, in seveda komaj sedaj lahko grem igrat Poveži se na router in doliči statične ip-je, nato pa jim omeji hitrost. Tko sem jst naredu! Mitja bi mi ti ko boš mel čas povedal prek FB chat, da lahko delam to kar mi poveš kako in kaj??? Aja nisem nosilec sem tazadnji na liniji priklopljen Citiraj Link to post
Recommended Posts