Borut Belcijan 30 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Borinjo našteli si na pro mode. Ker zdej maš na gamer naštelan če moreš TC izklaplat sam. V osnovi je ugasnjen, poleg tega maš še stability pržgan če je na gamer mode. Ti povem da sem mel in še ta abs in tc je bil še ukljičen, vozim samo na pro brez kakršne koli pomoči, no neb vedu zakaj je bilo vključeno ampak zdej je čisto drzga pesem Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 A kdo ve kaj je tisto v nastavitvah: TYRE BLANKETS in SLIPSTREAM EFFECT. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Vrjetno kolko je zavetrja in pa če so gume pokrite v boxih da se grejejo, al daš hladne gor... POMOJE! 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Pri damage modelu se mi zdi, da obtolčenost karoserije nič ne vpliva na vozni model. Šele ko suspension poškoduješ, se ti volan malo v stran obrne. Pa tudi pol se da dokaj normalno vozit. Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Ja pa če bremzaš ko en hovdre tud trest začnejo diski, to mi je pa full všeč Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 A kdo ve kaj je tisto v nastavitvah: TYRE BLANKETS in SLIPSTREAM EFFECT. 1. predgretje gum, da maš takoj že ogrete gume 2. efekt zavetrja (zgleda, da ga je možno izklopit, to je pomoje neumnost, ampak tko je) 1 Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 A kdo ve kaj je tisto v nastavitvah: TYRE BLANKETS in SLIPSTREAM EFFECT. 1. predgretje gum, da maš takoj že ogrete gume 2. efekt zavetrja (zgleda, da ga je možno izklopit, to je pomoje neumnost, ampak tko je) Hvala obema Pek-u in tebi Mitja, kolko ga imaš pa ti potem naštelanega na 1x ali do konca Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Jst mam vse na off ali pa 1x. 1 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Da se še jaz po dolgem času malo oglasim s trolom ali dvema Prejle sva z Tomažem vozila Spa, on bmw gt3, jaz mclaren gt3 in lahko rečem samo WAW .....prvič sem bolj resno vozil assetto in sem kar navdušen no . Vozila sva 2:18:8xx oba, dalo se je peljati zelo lepo drug ob drugem, nobenih problemov. Pelje se res super, tudi dober filing na volanu, se zdi da tako se more obnašat avto, proga pa je res fantastična (vse male grbine, vse se čuti), grafika tudi tekoča, tako da se prav veselim prvenstva..... Tudi server mi je uspelo postavit in je zelo v redu delovalo, sicer sva bila samo midva, tako da ni relevantno nekaj...... Ma še kar nekaj nerazrešenih žužkov špil, motijo me tisti cajti k spodej piše, je kar nekaj . Treba bo dobit še kake idealne nastavitve za volan, čeprav ni tako slabo, ko sem malo zmanjšal ffb na 70% in ostale one kerb, road na okol 20%..... Splošni vtis kar se vožnje tiče mi je pa kar všeč, se zdi kar naravno vse skupaj (se da ujet zdrse, gripa je na pravih gumah tudi kar dosti ). Furajmo dalje 3 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 slo-racing server postavljen z dinamično progo Citiraj Link to post
Skyman 19 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Pridem zvecer po 21h mal pogledat ce bo kdo za dirkat gremo pac furat hehe.Zanimivo od imole setup delu bp ostali ne,sm we moral potrudit se 1x hehe spa je bil nov izziv Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 pa upam da bo geslo, da ne bo spet kdo kontra vozil 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Uff, mi je ratal server postavit: mancSLO Če lahko probate in pokomentirate. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 1.0.3 RC - Triple screen rendering fixes - Launcher default theme: server listing behavior change on server selection - Launcher default theme: list now scrolls to selected server when server name clicked in detail panel - updated Fmod 1.05.03 (some volume / fading sound issues may occur. Feedback is appreciated) - fixed audio.ini missing opponents volume value - fixed opponents volume and attenuation - reworked distance attenuation management - tweaked exterior reverb - fixed wind volume curve - fixed interior sounds spatial position (for surround configurations) - fixed exterior sounds envelopment - fixed surfaces sounds envelopment - tweaked overall throttle crossfading - fixed SLS idle sound and some crossfades - overall volume balancing 1.0.2 RC - Corrected KTM X BOW factory ABS setting to non enabled. - Corrected fuel tank placement for Alfa Romeo Giulietta Q.V. 2013 - Corrected setup options for Alfa Romeo Giulietta Q.V. 2013 - Corrected Gearbox ratios for Alfa Romeo Giulietta Q.V. 2013 - Corrected flames position for Mercedes SLS AMG GT3 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Uff, mi je ratal server postavit: mancSLO Če lahko probate in pokomentirate. Sem šel gledat in niti na tvojega niti na Sloracing server ne morem,ker je kao nedosegljiv. Na mojega pa lahko grem(SloVirtualRacing-SVR). Citiraj Link to post
Recommended Posts