mancSLO 1 945 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Kako naj Logitech MOMO-ta nastavim sedaj v 1.0. Tudi meni se zdi, kot da bi razvijalci v zadnjem trenutku podlegli številkam (€) in poarkadili vseskupaj. Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Mene tud nekaj moti, včeraj sm bil navdušen, danes se mi zdijo vsi avtomobili preveč lahki za vozit. E30 Step1 sploh ne spusti zadnji del, Z4 GT3 lahk pri 250 na uro obrneš volan 90 stopinj na ravnini in uloviš vse... čudno tole Čudno jaz sem imel pa lih kontra izkušnjo s merđotam gt3 me je parkrat neizogibno zmetal prav tako s ferarijem gt2... res pa je da je pa tale občutek na volanu čist preveč arkaden ratuje ... Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 EEEEJJJJJJ Kaj sem jaz porajtal, v sami igri je treba še izklopit ABS ctrl+a in TC ctrl+t, ni dovolj samo v meniju, zdej sem pa več na travi ko na cesti hehehehehhehe Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Borinjo našteli si na pro mode. Ker zdej maš na gamer naštelan če moreš TC izklaplat sam. V osnovi je ugasnjen, poleg tega maš še stability pržgan če je na gamer mode. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 No mogoče sem prej "malce" pretiraval, res sem full pričakoval od AC 1.0 (sem pa živc jeb.), Sedaj sem se malce že privadu, pa še volan malce naštelal in ffb, sedaj je dosti bolje Sorry za zmedo. No, kakor rečeno, poštimal malce stvari vse izklopil in odpeljal 2 dirki online na našem serverju. Zadeva deluje online odlično, se mi pa še ni uspelo zaleteti, tako da glede poškodbenega modela ne vem nič (kar berem od vas). Setupi so kar drugačni od prejšnjih, tako da sem moral šravfati na novo - ampak to je čar dirkanja. Spa proga je pa res enkratno narejena. Skratka, zadeva se izboljšuje, občutek tudi, ki se vrača na stara pota. Se že veselim kakšne testne dirke. Samo me skrbi da je Lotus sedaj še počasnejši od prej, taka da bomo videli če bo sploh konkurenčen, Paps kaj praviš, si ga kaj probal? ps: ko se strasti umirijo, se da tudi kaj pametnega odpeljati 1 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Mitja zakaj maš pa automatic throttle blip na on? A ne voziš na PRO? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Res? Ups, morem to izklopt, hvala. To sem mel že v beta full časa, potem sem pa le našel kje se to izklopi. ps: sem mel po pomoti vključen blip in auto clutch na Custom mode. Tega pa imam zatom, ker sem izklopu TC, ki je v Pro mode na Factory, jaz ga pa ne želim imeti vklopljenega (kot nobnene druge pomoči). Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Avto lahko po levi podrsaš, pa bo cel zadnji odbijač zdrsan kot da sem ga za sabo vleku dva kroga. 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Zanima me, če Corvetta deluje v 1.0? In a je še tako hitrejša? Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Verjetno je potrebno sedaj pri postavitvi serverja v ruter in v požarni zid dodati nova UDP in TCP porta. Kaj pa tisti http? Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 hm, imam izklopljene vse pomoči, pa se mi še kar TC lučka prižiga. Kje ga ugasnem tako, da ga več en bom imel? Level imam na PRO in tam vse izklopljeno. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 hm, imam izklopljene vse pomoči, pa se mi še kar TC lučka prižiga. Kje ga ugasnem tako, da ga več en bom imel? Level imam na PRO in tam vse izklopljeno. EEEEJJJJJJ Kaj sem jaz porajtal, v sami igri je treba še izklopit ABS ctrl+a in TC ctrl+t, ni dovolj samo v meniju, zdej sem pa več na travi ko na cesti hehehehehhehe 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 DMG je bl za en K. V rit dobiš enega pa se ti sprednja šipa zbije. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Za šajbe je res bol bogo ja Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Jaz sem včeraj malo oplazil steno na desni pred Eau Rougem, pa so bile šipa počene in hauba spredaj je odstopila. Da ne govorim, kako je bil ves avto otolčen. Citiraj Link to post
Recommended Posts