zamex23 1 242 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 kaki testerji. fail Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Kaj pa so tile sloti nadležni! Ve kdo v čem je fora? Skor na noben server se ne da! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 No probal prvič. A SE HECAJO? To je par korakov nazaj, to je že skoraj arkada sedaj! Sem ostal kar brez besed, ko sem se zapelu, totalno presenečen in malce razočaran. To da je 1.0? Sem se zapelu z Lotusom GTC v Imoli (kar sem nazanje vozu), ker še imam isti feeling in groza no, pa to sem ga šponal sedaj čez vse robnike brez skorajšnje možnosti za zdrs. Kot da bi vozu ala Project Cars, ali nek NFS. Daaleč, daaaleč stran od prejšnje verzije! Ne vem kaj naj še rečem. Sem čisto osupel..., vse skupaj se mi zdi nekako posilejno, tzežko rečem kako se avto obnaša, ampak tako "realno" kpt prej ziher ne. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Poškodbe so meni kar nekaj. Drugega vpliva kot to, da ni več volan naravnost in je malo bolj občutljiv jaz nisem opazil. Dejansko sem se toliko zaletaval, da sem imel volan zasukan že za 180° in se je dalo čist normalno pelat naprej... Pazit moraš edino to, da je bolj občutljiv.Preveč arkadno. GRID2 ma boljši damage model ... Citiraj Link to post
ArYeS 43 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Poškodbe so kr švoh ja, pa tudi avto je tolk bolj stabiln čez robnike, mogoče preveč. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Saj še bodo popravki,ne se preveč jezit no Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Grem malo na naš server z Ferrarijem ....oz z MB SLS,ker ferrarija ni GT3 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Če bi bilo geslo bi bilo super,ker ne morem na server,ker je poln tujcev. Citiraj Link to post
kool 2 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 @ Mitja Bonča Kake neumnosti pa ti govoriš? Kaj točno je narobe z fizičnim modelom? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Pa pusti ga,on vedno nekaj najde,pa tudi,če bi se z real car fural bi rekel,da fizika ni dobra 1 Citiraj Link to post
ArYeS 43 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Mene tud nekaj moti, včeraj sm bil navdušen, danes se mi zdijo vsi avtomobili preveč lahki za vozit. E30 Step1 sploh ne spusti zadnji del, Z4 GT3 lahk pri 250 na uro obrneš volan 90 stopinj na ravnini in uloviš vse... čudno tole Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Kaj je zvokom slism , samo moj avto in v replayih tudi samo moj avto Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 ne si pozabit na pro nastelat, default je na gamer kar pomeni stability control Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Mene tud nekaj moti, včeraj sm bil navdušen, danes se mi zdijo vsi avtomobili preveč lahki za vozit. E30 Step1 sploh ne spusti zadnji del, Z4 GT3 lahk pri 250 na uro obrneš volan 90 stopinj na ravnini in uloviš vse... čudno tole Res,čudno,jaz sem odpeljal kar nekaj dirk in me je kar lepo par krat razmetalo. Izklopi vsa pomagala in naredi green podlago ceste pa da te vidim. Pa daj si FFB na 100 pa bo razlika očitna. Edino kar se tiče poškodbenega modela me moti,da če z polnim gasom zapelješ v oviro ti poškoduje obese,pločevino,ne pa motorja. Šipa tudi malenkost prehitro poči,že če te nekdo bočno malo prisloni. Motor pa odpove samo če pretiravaš z menjalnikom in prehitro dol menjavaš. Sicer pa bo še sledil popravek in lahko,da že jutri. Lahko smo veseli,da so nas razveselili z takšnim paketom,sedaj ga bodo samo še polirali to sem ziher. Citiraj Link to post
ArYeS 43 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Kaj je zvokom slism , samo moj avto in v replayih tudi samo moj avto Jz mam tud ta problem. Drugače dans je bil 1.0.1 patch, med drugim je popravljen Oculus DK2 support, hvala bogu, zadeva zdaj zgleda bolano dobro Še dobr da bo kmal vikend, komaj čakam se v oculusu preganjat okol Citiraj Link to post
Recommended Posts