Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

No probal prvič.

A SE HECAJO?

To je par korakov nazaj, to je že skoraj arkada sedaj! Sem ostal kar brez besed, ko sem se zapelu, totalno presenečen in malce razočaran. To da je 1.0?

Sem se zapelu z Lotusom GTC v Imoli (kar sem nazanje vozu), ker še imam isti feeling in groza no, pa to sem ga šponal sedaj čez vse robnike brez skorajšnje možnosti za zdrs. Kot da bi vozu ala Project Cars, ali nek NFS. Daaleč, daaaleč stran od prejšnje verzije! Ne vem kaj naj še rečem. Sem čisto osupel..., vse skupaj se mi zdi nekako posilejno, tzežko rečem kako se avto obnaša, ampak tako "realno" kpt prej ziher ne.

Poškodbe so meni kar nekaj. Drugega vpliva kot to, da ni več volan naravnost in je malo bolj občutljiv jaz nisem opazil. Dejansko sem se toliko zaletaval, da sem imel volan zasukan že za 180° in se je dalo čist normalno pelat naprej... Pazit moraš edino to, da je bolj občutljiv.Preveč arkadno. GRID2 ma boljši damage model ...

Mene tud nekaj moti, včeraj sm bil navdušen, danes se mi zdijo vsi avtomobili preveč lahki za vozit. E30 Step1 sploh ne spusti zadnji del, Z4 GT3 lahk pri 250 na uro obrneš volan 90 stopinj na ravnini in uloviš vse... čudno tole

Mene tud nekaj moti, včeraj sm bil navdušen, danes se mi zdijo vsi avtomobili preveč lahki za vozit. E30 Step1 sploh ne spusti zadnji del, Z4 GT3 lahk pri 250 na uro obrneš volan 90 stopinj na ravnini in uloviš vse... čudno tole

Res,čudno,jaz sem odpeljal kar nekaj dirk in me je kar lepo par krat razmetalo. Izklopi vsa pomagala in naredi green podlago ceste pa da te vidim. Pa daj si FFB na 100 pa bo razlika očitna. 

Edino kar se tiče poškodbenega modela me moti,da če z polnim gasom zapelješ v oviro ti poškoduje obese,pločevino,ne pa motorja. Šipa tudi malenkost prehitro poči,že če te nekdo bočno malo prisloni. Motor pa odpove samo če pretiravaš z menjalnikom in prehitro dol menjavaš. Sicer pa bo še sledil popravek in lahko,da že jutri. Lahko smo veseli,da so nas razveselili z takšnim paketom,sedaj ga bodo samo še polirali to sem ziher.

Kaj je zvokom slism , samo moj avto in v replayih tudi samo moj avto

Jz mam tud ta problem.

Drugače dans je bil 1.0.1 patch, med drugim je popravljen Oculus DK2 support, hvala bogu, zadeva zdaj zgleda bolano dobro :) Še dobr da bo kmal vikend, komaj čakam se v oculusu preganjat okol :D