Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Mislim da se v boksih ni kaj dosti spremenilo, razen tisti možicelj ki dvigne palčko. Zelo težko se sploh da na kak server, ker so kao sloti zasedeni, čeprav kaže da je 20/24 ali 15/24. Grafično je res mičkeno drugače, drug filter in efekti, pa mislim da so avti lažje vodljivi in ulovljivi ( 0 % stability ). Še vedno pogrešam stanje gum, klic v boxe, avto se tudi po 300 na uro v steno še vedno pelje.....skratka pretresljivega osebno nič, razen novih avtov in prog!

PS: Aja saj res, še vedno piše Early access, in opozorilo da je multiplayer v BETA fazi! [iz]

Sem odprl novo temo na AC forumu: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/what-is-still-missing-in-v1-0.15937/

Naj vsi vedo kaj še ni OK, oz. kaj manjka.

Pišite tam, tukaj je džabe.

La Ferrari se pa pelje kot en avion, sploh ne morš da te odnese pa če še tok probavaš,...

Drugače pa tisti ki pišete jim BUGe, verjetno je že kdo omenil... Tisti timing spodaj ko ga imajo narobe kaže. Če je v resnici razlika +0.500 bo spodaj pisalo +0.050 

Sprobal sem tudi SLS GT3, 458 GT2 in Z4 GT3 na Nurru. 

Na Green progi po 3. krogih z SLS 1:59,3 nespremenjen setap. Z4 pa 1:58,5. SLS se mi zdi počasnejši

Ferrati GT2 pa takoj 1:57,1

Torej po kaki uri igranja...

LaFerrari me je razočaral. Avto je kot prilepljen. Ko ga hočeš spraviti v drifti, ti rata za pol sekunde pol pa konec.

458 GT2, kot sem pričakoval. Hiter. Ampak zelo malo rotacije na volanu (zelo občutljiv)

SLS GT3. Nerazumljivo počasnejši kot Z4 in MP4, ampak kar zabaven za vozit.

Vsi avti, ki sem jih sprobal pa so nekam lažji za vozit kot prej. Že od začetka AC pa prelahki brez TC. Ubistvu TC sploh ne rabiš...

Spa je kul, čeprav nimam neke velike želje po tej progi. Verjetno zato, ker sem jo v iRacingu absolutno preveč prevozil...

Skratka update kar vredu. Da bi bil pa kak velik preskok napram prej, pa ne vidim. V MP se pa ne morem joinat na noben server, ki ima kako prosto mesto.

Trenutno mi je GameStockCar Extreme top simulacija.

GameStockCar Extreme je TOP. 

Mitja mislim tisti čas spodaj ko ti piše ko si online. Čisto na spodnjem delu ekrana je ta trak s časi in zaostankom naprimer v Q. Ni nobena aplikacija, pride skupaj z igro. 

Damn no, ze sprva sem se jeval da sem ukrotil volan in nastavitve, zdj je vse pobrisalo in jovo na novo.. Sprobal sem potem spa in ferdota, ni kaj proga je v piko, avto je pa prisesan na progo. Druga izbira je bila trento boldone in alfa, tu sem izgubil zivce, ker je proga preozka in ovinki zaviti, da motas ko bedak da gre avto v ovinek.

Je pa kariera ok, dokler se serverji ne pomirijo.