silicijeva dolina 1 254 Napisano October 15, 2014 Share Napisano October 15, 2014 Lahko rečem samo WOOOW Kakšna grafika,zvok,fizika,poškodbeni model,....bomba fantje Šipa poči,če priletiš v steno,fizika je totalno izboljšana. Vroč zrak okoli difuzorjev in motorja,eh,brez besed,to je čisto drugi špil Pri 22 vozilih mi malo jamra glede procesorja ampak totalno igralno. Spa je fantastična,Trento je itak bomba z vsemi temi detajli,drevesa so lepo 3D modelirana,nova Alfa je super,MB SLS GT3 je brutalen,da ne omenjam Ferrarija GT2 in La ferrari,ki je zares super. seveda pa je tukaj še nova Cobra,ki je zares nor avto in moraš res paziti z gasom(probal na Trento Bondone). Skratka,Kunos nas je več kot nagradil z čakanjem in komur ta igra ni dobra je nekaj narobe z njim 3 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 15, 2014 Share Napisano October 15, 2014 Komot se lahko začne prvenstvo,ampak je potrebno testirati server Pa seveda lahko dodamo nove avte in progo. Tiste Ameriške konvertirane pa umaknemo Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 15, 2014 Share Napisano October 15, 2014 Men je že zdownloadal 2.2GB in verjetno ne smem več brisat? In zdaj naj pobrišem vseh miljon prog in avtov? A bo sploh zbrisal vse custom komponente, glede na to, da je moj ac imenik velik 42, v Steamu pa piše 15GB, ker očitno ne šteje customov? Če jih pobrišem, kako potem ponovno od začetka naredim "update"? Brišem ročno al preko Steam - Delete local game content? Itak pa zdej noben ne bere, tuki na Viču grmi, pa mislm, da vem zakaj ..... Edit : Ma, kr neki vas ni brisal, pa še jest ne bom. Andrej ne sekiraj se imam jaz še zmeraj vse v backupu, če boš kaj izgubil mi povej pa pošljem. Kar pogumno briši in updataj igro, vse bomo poštimal ne skrbi Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 15, 2014 Share Napisano October 15, 2014 Malo menjajte države pri downloadu. Jaz sem imel na Germany - Munich in je ful počasi, sem dal na Avstrijo in vleče skor 10MB/s Citiraj Link to post
marcy 60 Napisano October 15, 2014 Share Napisano October 15, 2014 Jaz pa Trento Bondone ne najdem med tracks lol Zgleda bom moral narediti frišen install afterall. Ali je kje catch? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 15, 2014 Share Napisano October 15, 2014 Aja,pozabil sem napisati,da sam nisem nič brisal in je to namesto mene naredila igra,ko sem jo prvič zagnal. Zbrisalo mi je nastavitve to pa je tudi vse. Če so vam ljube jih shranete preden inštalirate Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 15, 2014 Share Napisano October 15, 2014 To je prvo kar sem slikal Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 15, 2014 Share Napisano October 15, 2014 Trento Bondone imate pod Practice Citiraj Link to post
marcy 60 Napisano October 15, 2014 Share Napisano October 15, 2014 Trento Bondone imate pod Practice Hvala. sem vedel da je catch Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano October 15, 2014 Share Napisano October 15, 2014 Kaj še ma kdo server postavljen? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 15, 2014 Share Napisano October 15, 2014 Kaj pa stari setupi, so še uporabni ali bo potrebno spet vse na novo delat? ps: meni tudi vleče zlo počasi, sem šele na 40%. Jutri bom sprobal, ampak ker berem same pohvale, že sedaj težko čakam. Vsaka čast Kunosu in ekipi! Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 15, 2014 Share Napisano October 15, 2014 Evo ravno prispel domov. Vleče 8MB/s Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 15, 2014 Share Napisano October 15, 2014 Kaj pa stari setupi, so še uporabni ali bo potrebno spet vse na novo delat? ps: meni tudi vleče zlo počasi, sem šele na 40%. Jutri bom sprobal, ampak ker berem same pohvale, že sedaj težko čakam. Vsaka čast Kunosu in ekipi! Mi še ni dol potegnil ampak na statistiko da že več kot 3/4 setupov ni bilo spoznanih že v zadnjem updatu, ne verjamem da bo sedaj sploh keri Gremo vse na novo, saj je logika, nova fizika itd..... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 15, 2014 Share Napisano October 15, 2014 V mapi setup jih ni več in mislim,da sploh ne bi več veljali,ker je nova fizika,ampak si jih shranite prej,ker drugače vam jih igra zbriše. Jza jih ne pogrešam,si bom nove naredil. BTW igral sem multi in dotiki so sedaj dosti bolj realni in te ne zaluče več kot norca in če se nekomu malce nasloniš se zadeva lepo reši,razen če je dotik sunkovit potem ni več rešitve Igral sem na serverju,kjer nas je bilo 22. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 15, 2014 Share Napisano October 15, 2014 Naslednja stvar,ki jo nabavim je oculus rift DK2 Po mojem ga bo sekalo 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts