Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Igram že pol ure. Fantje ko boste sprobal ne bote mogl nehat, grafika optimizirana končno, občutek v volanu stokrat boljši, se nagiba k rf2. Z AI-ji sem imel res noro dirko na spaju..svaka jim čast.

Čez kake pol ure postavim slovenski server na spaju z vsemi gt avti

Men je že zdownloadal 2.2GB in verjetno ne smem več brisat? In zdaj naj pobrišem vseh miljon prog in avtov? A bo sploh zbrisal vse custom komponente, glede na to, da je moj ac imenik velik 42, v Steamu pa piše 15GB, ker očitno ne šteje customov? Če jih pobrišem, kako potem ponovno od začetka naredim "update"? Brišem ročno al preko Steam - Delete local game content?

Itak pa zdej noben ne bere, tuki na Viču grmi, pa mislm, da vem zakaj .....

Edit : Ma, kr neki vas ni brisal, pa še jest ne bom.

Ojoj, kolk so pa tole doteral. KUNOS, kapo dol.

Zvok je po moje celo boljši kot v RRE, poškodbeni model fantastičen, pa grafiko jim je tudi uspelo še dodatno dodelati, prevsem izstopajo fantastični učinki ("god-rays", Depth of Field, Yebis osvetljevanje in pdb. . Daleč od tega, da je bila prej slaba, so pa definitivno bile rezerve in te so, vsaj za moje pojme tudi izkoristili. O fizikalnem modelu oz. njegovem napredku napram prejšnjim verzijam pa je še malce prezgodaj za kako resno primerjavo.

Še enkrat, res vse čestitke Italijanom. [champ]  

Pripenjam še en kul link:

https://www.youtube.com/watch?v=VuaSMGzwy4Q#t=12