sarabwt 130 Napisano October 1, 2014 Share Napisano October 1, 2014 Po domače? Testiranje Assetto corse to ni še končna verzija ampak zelo blizu. pit stopi za multiplayer, za singleplayer bo odvisno od poteka testiranj. Spa Francorchamps je tudi noter. baje da je to najboljša verzija, k ti da občutek da si v tistem beljgiskem gozdu. to + nov "lightning engine" ustvarita najbolj vživeto izkušnjo do sedaj (najbrž tudi za tvojo grafično ) Ferrari 458 GT2. eden najbolj pričakovanih avtov. zakon zvok, zakon handling (the hype is real ) The Tyre Model. (modeliranje/obnašanje gume)bo treba prilagodit stil vožnje. nimam pojma kaj oziroma kaka je razlika med graining, blistering. flat spotanje (kadar lockaš žlajfe se ti obrabi samo en del gume, k ti potem povzroči vibracije) bo noter. heat cycle tudi nevem kaj je, pa ne me sežgat na grmadi zarad tega . kolikor razumem maltretiranje in hotlapanje na dirki bo omejeno oziroma bo uničevalo gume dosti bolj kot do sedaj. rF2 ima vse to že zmodelirano se mi zdi. upam da kunos ne bo pretiraval in šel čez mejo s tem tyre modelom in da jim bo ratalo s prve beknt tapravo obrabo zadnji odstavek je pa opis motion simulatorja, ki pa dvomim, da te zanima EDIT: sm šu brat malo od teh gum in nimam pojma kako in zakaj določene stvari nastanejo. ti bodo že drugi razložili (meni tudi plosim ) 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 1, 2014 Share Napisano October 1, 2014 google translate če ne znaš anglešk Še enkrat. Po domače? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 1, 2014 Share Napisano October 1, 2014 Hvala sarabwt Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano October 1, 2014 Share Napisano October 1, 2014 google translate če ne znaš anglešk Še enkrat. Po domače? sem ti napisal, razen če probaš nekoga razp***** Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 1, 2014 Share Napisano October 1, 2014 posnetki laferrarija in še kaj Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano October 1, 2014 Share Napisano October 1, 2014 s kje skopate vi te posnetke vn? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 2, 2014 Share Napisano October 2, 2014 1.0 naslednji teden. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 2, 2014 Share Napisano October 2, 2014 Novice o 1.0 naslednji teden... Hello AC followers, important updates and news about Assetto Corsa 1.0 incoming next week. Thanks for your patience and passion, stay tuned. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano October 2, 2014 Share Napisano October 2, 2014 Novica o novici o update-u Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 2, 2014 Share Napisano October 2, 2014 Vrjetno bodo povedal to kar so reporterji že zvedl na tisti konferenci pri njih. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 2, 2014 Share Napisano October 2, 2014 damage model, ekstremno lepo Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 3, 2014 Share Napisano October 3, 2014 Velja za vse simulacije: dokler ne bo damage tak, kot ga ima BeamNG engine, ne bom zadovoljen Itak pa je sigurno še WIP. Verjetno bo za začetek samo vizualno... Kasneje pa še vpliv na vožnjo. Citiraj Link to post
Bumbi 28 Napisano October 3, 2014 Share Napisano October 3, 2014 Vprašanje koliko bi ljudi končalo dirko če bi imeli poškodbe kot pri Beamng, še posebej ko se zaženejo v prvem ovinku 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 3, 2014 Share Napisano October 3, 2014 Odgovor je nihče. Ker tista fizika iz beamng je nikakva glede handlinga, avto se ne more peljat naravnost pa če si lahk ne vem še kak previdn. Če bi dodal pa damage sam na fiziko od ac-ja bi blo pa zabavno Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 3, 2014 Share Napisano October 3, 2014 Sej ni noben napisal fizka Samo poškodbeni model ... Citiraj Link to post
Recommended Posts