Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

Po domače?

Testiranje Assetto corse

to ni še končna verzija ampak zelo blizu.

pit stopi za multiplayer, za singleplayer bo odvisno od poteka testiranj.

Spa Francorchamps je tudi noter. baje da je to najboljša verzija, k ti da občutek da si v tistem beljgiskem gozdu. to + nov "lightning engine" ustvarita najbolj vživeto izkušnjo do sedaj (najbrž tudi za tvojo grafično ;) )

Ferrari 458 GT2. eden najbolj pričakovanih avtov. zakon zvok, zakon handling (the hype is real :D )

The Tyre Model. (modeliranje/obnašanje gume)bo treba prilagodit stil vožnje. nimam pojma kaj oziroma kaka je razlika med graining, blistering. flat spotanje (kadar lockaš žlajfe se ti obrabi samo en del gume, k ti potem povzroči vibracije) bo noter. heat cycle tudi nevem kaj je, pa ne me sežgat na grmadi zarad tega :P. kolikor razumem maltretiranje in hotlapanje na dirki bo omejeno oziroma bo uničevalo gume dosti bolj kot do sedaj. rF2 ima vse to že zmodelirano se mi zdi. upam da kunos ne bo pretiraval in šel čez mejo s tem tyre modelom in da jim bo ratalo s prve beknt tapravo obrabo :) 

zadnji odstavek je pa opis motion simulatorja, ki pa dvomim, da te zanima :D

EDIT: sm šu brat malo od teh gum in nimam pojma kako in zakaj določene stvari nastanejo. ti bodo že drugi razložili (meni tudi plosim :D)

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Velja za vse simulacije: dokler ne bo damage tak, kot ga ima BeamNG engine, ne bom zadovoljen :D

Itak pa je sigurno še WIP. Verjetno bo za začetek samo vizualno... Kasneje pa še vpliv na vožnjo.

Odgovor je nihče. Ker tista fizika iz beamng je nikakva glede handlinga, avto se ne more peljat naravnost pa če si lahk ne vem še kak previdn. Če bi dodal pa damage sam na fiziko od ac-ja bi blo pa zabavno :D