Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

To kar si imel ti je bil konvertan Porsche iz FM4 in je bil UL na AC forum,kjer pa so mu moderatorji ostranili DL link. Tega sem tudi jaz probal in ni bil dober,ker je imel fiziko od drugega original vozila iz AC,modeliran ful slabo,... Drugače pa imaš tukaj vse linke od Porsche,ki se trenutno delajo:

Tukaj pa imaste Car mod listo,kjer se zelo lepo vidi,kateri avti se trenutno delajo za AC in so delo moderjev.

Mislim da manjka samo še Gallardo in Camaro, vse ostale modele sem že vidu v AC-ju, od tega je mercedes orginal od razvijalcev in pride v 1.0 verziji.

Tudi Porsche je že narejen.

Nekaj postov nazaj je kazalo bolje... [guns]

I have found a way to fix it. It is related to the smoke effect. If I have the smoke effect on anything other than very low it kills my fps and clips the sound continuously. The more cars on the track the worse it is. I play with everything else maxed out and I get a solid 60-70fps as already mentioned but if smoke is enabled it plummets to around 20-30fps. Particularly on the start line when all the cars take off. I am happy to provide a video still if needed. Cheers

je mogoče to krivo?