Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Vidim, da nič ne štekate. Če si inženir in se moraš odločit, ali  so auspuhi usmerjeni gor ali dol, in če to ne vpliva na nič, se odločič na izgled dirkanbika, ki izgleda z obrnjeni navzgor hudo, če bi gledal dol, bi pa izgledal kot kak dizel. To je to in nobene druge filozofije ni,

Čakej malo, pozabil si tretjo in največkrat uporabljeno opcijo - naravnost. Dvomim, da so izpuhi obrnjeni navzgor samo zaradi izgleda. Poleg tega so še sploščeni. Bi si upal trdit da so kaj pogruntali z vročim zrakom iz izpuha. Saj tudi v F1 eksperimentirajo s tem, kam bo "pihalo" ;)

Kaj mate to za ene debate? Pri osebnih avtomobilih pa res nima veze kam so rori obrnjeni. Veze ima samo takrat, ko so obrnjeni na krilca, kot je to že f1 imela, drugače ko plini gredo samo v zrak, meni ne pade nobena opcija, da bi kar koli pripomogla k boljši aero dinamiki ali kaj podobnega. To je pomoje samo modna muha (pri Micki).

Ja pri Alfi 155 so jih sigurno obrnili navzgor z razlogom, da piha tja pod zadnje krilce. S tem se NA SPODNJEM DELU krilca poveča airflow = več downforca. 

Pri nas je vseen a maš "auspuh" al ne. :)