Uporabnik99 5 Napisano July 29, 2014 Share Napisano July 29, 2014 Moje trenutno mnenje in seveda težava. Danes sem prvič preizkusil AC. Takoj me pozitivno preseneti ubijalska grafika in čisti meniji. Torej, izpolnim profil, nastavim controlse (žal na tipke), shranim setup in želim preizkusit zadevo. Izberem avto (Fiat 500 Abarth) in drift progo, da preizkusim zavijanje in odzivnost. Se spravim peljat in grafika na progi je še boljša, kot v meniju. OK, obrnem volan, dam gas in oboje se zgodi z dvo-sekundnim zamikom, nakar me vrže iz igre in javi opozorilo: "acs.exe ne deluje več." Mislim, da se je pojavilo tudi opozorilo, da je požarni zid blokiral nekatere funkcije tega programa. Sedaj mi ni jasno, kaj lahko storim da bo zadeva delovala. Je mogoče kriva integrirana grafična kartica? (namreč še nimam svojega kompa) Najlepša hvala vsem za nasvete! lp, Nik Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 29, 2014 Share Napisano July 29, 2014 AC je malo bolj zahtevna simulacija in dvomim, da jo boš lahko poganjal na prenosniku z integrirano grafično kartico. Predlagam, da jo namestiš na močnejši računalnik, ki bo zadovoljeval minimalne zahteve igre. Citiraj Link to post
Uporabnik99 5 Napisano July 29, 2014 Share Napisano July 29, 2014 Nimam prenosnika, imam PC. Sicer imam DirectX 11 (preverjeno z dxdiag), ampak je GPU žal integriran. Sicer pa še nisem popolnoma vrgel puške v koruzo, se še iščejo možnosti. Hvala vseeno! lp, Nik! Citiraj Link to post
Marenator 32 Napisano July 29, 2014 Share Napisano July 29, 2014 Pozdravljeni vsi skupaj, bom kar tukaj vprašal - rfactor 2 ali Asetto Corsa??? Končno sem nabavil novi komp in tako lahko končno naredim preskok iz rfactor 1 na nekaj novejšega. Kaj se priporoča, glede na to, da sem ljubitelj predvsem f1!?! Odzivi na forumih so različni, kako je vaše mnenje? Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano July 29, 2014 Share Napisano July 29, 2014 Voham travničarje Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano July 29, 2014 Share Napisano July 29, 2014 Pozdravljeni vsi skupaj, bom kar tukaj vprašal - rfactor 2 ali Asetto Corsa??? Končno sem nabavil novi komp in tako lahko končno naredim preskok iz rfactor 1 na nekaj novejšega. Kaj se priporoča, glede na to, da sem ljubitelj predvsem f1!?! Odzivi na forumih so različni, kako je vaše mnenje? Simple, če mene vprašaš je to definitivno Assetto Corsa in pika Če druge... 1 Citiraj Link to post
Gapi 111 Napisano July 29, 2014 Share Napisano July 29, 2014 Osebno veliko bolj uživam v rF2 1 Citiraj Link to post
daks 193 Napisano July 29, 2014 Share Napisano July 29, 2014 Če bi rad igral tut na Slo-R, potem nabavi AC, ker večini tu rF2 ne diši.. Osebno pa mi je bolš rF2. Še najbolš pa če pred nakupom oboje dodobra preizkusiš pa se odločiš sam. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 29, 2014 Share Napisano July 29, 2014 Meni je Assetto Corsa na prvem mestu. Nimam prenosnika, imam PC. Sicer imam DirectX 11 (preverjeno z dxdiag), ampak je GPU žal integriran. Sicer pa še nisem popolnoma vrgel puške v koruzo, se še iščejo možnosti. Hvala vseeno! lp, Nik! Naredi vse na minimum,morda pa ti bo delovalo. Kar pa se tiče požarnega zidu,pa moraš narediti,da dovoli igri spreminjanje računalnika. Citiraj Link to post
Uporabnik99 5 Napisano July 29, 2014 Share Napisano July 29, 2014 Danes sem se z AC ukvarjal vsaj eno uro. 2x sem naredil Verify Cache, nato pa se še poigral z nastavitvami. V veliko pomoč mi je bil Borinjo, ni takšne dobričine pod soncem, kot je on. Sedaj se že da vozit, imam 40FPS, grafiko pa delno minimum/medium. Sem pa nato igral še eno uro RBR oz. bolj menjal avtomobile. lp, Nik! Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano July 30, 2014 Share Napisano July 30, 2014 Že modajo mokro stezo http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?attachments/screenshot_shelby_cobra_sc_test_18-7-2014-18-5-55-png.25375/ http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?attachments/screenshot_shelby_cobra_sc_test_18-7-2014-18-3-46-png.25376/ Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 31, 2014 Share Napisano July 31, 2014 A bomo dons kj fural? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 31, 2014 Share Napisano July 31, 2014 Ob 19.h bi pasala kakšna dirka na izi Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano August 6, 2014 Share Napisano August 6, 2014 Se vidi, da so vsi na dopstu Slo racing čisto mrtev uglavnem pogrešam kakšno fun dirko iz ac , ampak to ne zadno uro ampak da bi bil rezerviran kaksne 2 dni prej, seveda me boste vsi napadli zakaj jaz ne hostam potem ... žal nimam tako močne povezave no res je ta se bo scena oživela ko bo konec poletja ampak vseno pasala bi kakšna fun dirka v ac pa da je najavljena vsaj 2-3 dni prej hvala za razumevanje Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 6, 2014 Share Napisano August 6, 2014 Bomo za petek zvečer neki prpravl. Dirka jutri zvečer ob 9! Z bmwji group A na progi tsukuba, zabavno bo, mogoče še pridejo angleži 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts