Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Linija je 20/20, Hz na 30, .exe pa tudi ne kaže visoke porabe proca, sicer pa mislim, da ste že vsi vozili na srvu AC Slovenija. Je komu kaj štekalo?

Glede na to, koliko časa že skupaj pacajo Spa, komaj dvomim, da bo Nord že septembra. No ja, edino če so res tolk povečal kader, kot omenjajo ....

PEK, dobr si to opazu, heh. Grafika je čist RL, kdo bi gledal take malenkosti :)

Je že mim. server sem mel ni blo nobenga. Sm pol šou na enga ko nas je blo skos 20 gor z lotusi na monzi, je blo prav epic razn štarta ko če nisi štartu v prvih dveh vrstah si dobil po riti. Dobri časi dobre dirke, kolo ob kolesu, končno se je multi zbudil

Najbolši avto ki ga je clarkson prevrnu vsaj 10krat

http://www.racedepartment.com/downloads/reliant-robin-mk-1.2795/

Najbolši avto ki ga je clarkson prevrnu vsaj 10krat

http://www.racedepartment.com/downloads/reliant-robin-mk-1.2795/

hahahhaha tale je pa epic win xD dirka s telimi pa da bi se lahk povaljal čez ovink hehe :D

0.21.6
- New Race Control
- Server is now in control of fuel rate
- Server is now in control of tyre rate
- Server is now in control of damage level
- AI does not flatshift cars with no autocutoff anymore
- Added "transfer" grip from session to session
- AI cars now try to park on the side if they have a broken engine

Pa serverji z bookingom so prazni oz. je malo ljudi na njih, serverji brez bookinga pa čist polni in še dosti jih je, kar pomeni, da ljudje bookinga niso sprejeli. Včeraj smo imeli nekaj fajnih dirk, pa še MancSLOja sem srečal na enem izmed serverju.

Js sm tut dans odvozu dve dobre dirke, čeprav je paps failu ko je pozabu prklopit volan. Ampak štarti so ubitačni če ne nardi kvalifikacij da si top 5 lahk pozabiš na čist štart

opažam, da mi verjetno ne loada pravilno serverjev. v lobbyju mi za non-booking pokaže 4-5 serverjev. za booking pa malo manj kot 10 običajno. ima kdo podoben problem? Z laptopom sem se poskusil povezati pri sosedu in mi javlja, da je napačen protokol.

problem imam na prenosniku in na klasičnem pcju.