Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

A zakaj? V primerjavi z RF maš vsaj občutek, da je še neko živo bitje ob tebi na serverju, ker se lahko pogovarjaš, spremljaš pogovore, lahko vidiš kako kdo drug vozi, izmenjuješ setupe....

zaenkrat je pomagalo, da sem izklopil AA in AF filtre. Nvidia ima očitno res slabe driverje =D

Si edini kar sem slišal, tko da niso lih tko slabino.

---

A kdo ve katera je sedaj bljižnica do potemnitve zaslona? Prej je bila +/- ns num. tipkovnici, sedaj je tam zoomiranje pogleda.

Včerej po dolgem času mal špilal in je res bolj tekoče, tako grafično kot tudi multiplayer... Se mi poa zdi da so tudi shader-je dobro izboljšali saj proge izgledajo veliko lepše.  [ok]  za ta update. 

Meni spreminjanje kontrasta s pgup/down ne dela. A moraš imet hdr vklopljen?

Glede grafike je tko, da je že mogoče lepša, je pa špil sedaj zagotovo bolj požrešen. Prej sm mel nek medium/low, zdj morm imet za tekoče delovanje vse low pa še na čase začne zatikat. In nisem edini, k sm to opazil ... Ohja, očitno bo potreben nov PC :D

Tut men je včeraj parkrat malo zalagalo, ko se je kdo joinal, ampak zarad tega nisem letel s proge. Je bilo pa med 10 in 15 folka gor ... lahko, da je že preobremenjujoče za server al pa nasplošno ni ok narejeno. Ampak ker sedaj dela MP tolk bolj gladko, jim to oprostim, dokler ne bom zaradi tega letel iz proge :) Bodo pa itak najbrž tudi to uredil ...

Serverji so zelo občutljivi če nimaš zadostne linije ne niti pomislit da bi postavlal server, danes sem se probal konektat na kake 4iri in na vseh sem imel 100 ali 300 pinga. Pa nas je blo majn ko 10.

14713550554_00d941443c_c.jpg