Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Mobikrog od Mene. Sem se navadu 3ds Max in še 2 druga programa potrebna na izdelavo.

Samo potrebujem še dovoljenje avtorja Štrausa, če želimo, da bomo kaj furali.

A ga kdo pozna?

No, en krog, ampak proga še ni čisto dodelana, še par stvari za online dirko ;)

Ja, ampak ga ni več na forumu 5 let, pa še pm-ja mu ne morem poslati, tako da če se ne bo javil, bom progo kar objavil (pome dvomim, da bi imel kaj proti). To je itak dobro za AC in za progo samo, da "gre naprej", ne?

To je tako kot bi nekomu nekaj vzel, češ "saj ne bo rabil". Vsaj za moje pojme.

Saj ga boš dobil, tako ali drugače. Mogoče ti lahko kdo s foruma pomaga.

Ja, ampak ga ni več na forumu 5 let, pa še pm-ja mu ne morem poslati, tako da če se ne bo javil, bom progo kar objavil (pome dvomim, da bi imel kaj proti). To je itak dobro za AC in za progo samo, da "gre naprej", ne?

Jst mam v kuhni tut en mikser, k ga že kakih 5 let nism nucal. Ti ga kar uzam, sej je itak dobro za vse, k jim boš delal smoothieje z njim. Pa tut za mikser je dobr, da bo mal laufal po dolgem cajtu.

[Joj]

• Upvote 3
  • Downvote 1

To je tema ki ne more zadovoljit nikogar, že ko moder naredi progo brez dovoljenja lastnika te proge jo ubistvu ukrade. Potem pa ko nekdo converta je pa to ko da bi drug dealerju ukradu dnar, dealer te pač ne more prijavit za krajo denarja ki že sam po sebi ni bil legalno dobljen. To je siva cona modanja in simracinga, vsak glede iz svojega vidika. Meni bi bilo načeloma vseen če mi nekdo vzame progo in jo potem naredi boljšo, samo da je. Se pa to ne more primerjat z mikserjem v stanovanju, ker za njega si plaču za progo pač ne in vse ostale mode orginalne in convertane.

Se strinjam, to je pač modanje. Če si avtor, svoje delo zaščitiš ali pa vsaj napišeš, da ne dovoljuješ šeranja brez dovoljenja. Bistvo modanja pa je, da stvari uporabniki nadgrajujejo. Velik problem Bonče bi bil, če bi se podpisal kot avtor in bi hotel s progo celo kaj zaslužiti, dokler pa napiše verigo njemu znanih moderjev in jo brezplačni deli v skupnosti, pa ne vidim nobene težave.

Sej točno tako sem tudi mislil narediti kot si rekel Primzzy in v navednicajh Tomaž.

Vedno se eni in isti nekaj spotikajo, pa naj se ti lotijo česa, da bo vsem nam v korist. Ne itak, da ne, zakaj že? Najlažje je "šimfati".

Pričakoval sem besede kot so "fino, pa le imamo eno slovensko progo tudi v AC" in podobno, ne pa same graje.

Človek se nekaj trudi, se v zelo omejenem prostem času nauči delati s 3 programi (vključno z zelo zahtevnim 3ds Maxom), da bi sebi in drugim ustregel, potem pa tako... s takim odnosom od mene ne boste dobili niti centa več.

Če bi določeni bili "pravi racerji", tako kot sem sam (ki me btw, SPLOH ne zanima kdo, kje, kdaj,... je kaj naredil, ampak samo uživam v čim novem), se s tem problemom sploh nebi ubadali in s tem kažejo svojo pravo bit tukaj med nami. Raje bi mi pomagaje dobiti moderja, ki ni bil na tem forumu aktiven že 5 let.

ps: itak sem hotel dobiti moderja, klical sem celo znance v Idriji, pa zanj že lep čas ni nihče slišal. Zelo težko bo tega možakarja dobiti.

Bom male drugače napisal, mogoče boš razumel Mitja, ker si programer. 

Ti bi delal na neki spletni aplikaciji nekaj mesecev. To aplikacijo bi dal nekomu v uporabo. Čez 5 let bi pa nekdo prišel in vse to tvoje delo brez kakšnega vprašanja uporabil, nadgradil, posodobil in začel nek nov projekt s tem. 

Mene in tebe to ne bi motilo. Še vseeno pa obstajajo ljudje, ki cenijo svoje delo in jim ni vseeno kaj se z njihovim avtorskimi izdelki počne... Zato predlagam, da poizkusiš najt prvotnega avtorja in ga poprosiš za dovoljenje.

Osebno nimam nič proti, če boš progo pretvoril za AC. Bom prav vesel, če bom lahko vozil po dirkališču, ki je žal le še del slovenske dirkaške zgodovine.

Kaj je Štraus,ki je avtor proge napisal,da se proge ne sme spreminjati oz,kakor koli modati? Če je to napisal potem nimaš kaj mrdati,če pa to ne piše pa komot napraviš verzijo za AC in spodaj dopiše njegovo ime pa mirna Bosna in smo vsi srečni (no ne vsi,nekaterim gre v nos in naredijo velik žig čez svoj izdelek,ker drugače ne morejo zaspati,spet drugi so fauš,ker zna nekdo nekaj storiti z programom za katerega še sami niti slišali niso,kaj češ,temu se reče slovenska faušija). Hvala bogi,da imamo minuse,ki bodo sedaj padali in hvala bogu,da imamo Bonča,ki bo zmodal progo za AC,pa čeprav ni njegova last.

Nič za to,včasih moraš imeti jajca,ker drugače si navaden ......

Bonča v Mariboru imam kolega,ki je privat dedektiv in bo z veseljem poiskal tega Štrausa. Potem pa bo vse legalno in črno na belem.

• Upvote 2
  • Downvote 3

Bonča, naredi, zapiši Štrausa avtorja, sebe pretvornika za AC in bomo vsi uživali. Mogoče se bo pa tale Štraus pojavil in bo kako rekel. To je smisel modanja. Lahko pa progo updejtaš tako zelo, da boš sam postal avtor.