mancSLO 1 945 Napisano June 30, 2014 Share Napisano June 30, 2014 Je pa zelo težko vozit z temle mojim MOMOTOM, ker gre skoraj ob vsakem driftu iz centra in si do naslednjega kontra ovinka mrzel. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 2, 2014 Share Napisano July 2, 2014 Je pa na online česdalje več clean bobrb. Morda bi bilo dobro še kakšno stransko ogledalo, da vidiš levo/desno. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano July 3, 2014 Share Napisano July 3, 2014 So Lord Kunos was a bit chatty on the Twitter machine this morning1:Stefano Casillo @KunosStefano 10hgee.. how nerd you have to be to be excited by a new keyboard? Anyway I coded cockpit adjustable brake bias today with my new toy.2:@KunosStefano Any chance you could code 'bind apps to wheel buttons' with your fancy new kb or is that just not possible?@oooRickyBobby still think the best option is to allow to turn apps on and off from python.. so that could be a 3rd party app.3:Stefano Casillo @KunosStefano 9hAlso thinking to allow 3D object manipulation from python.. apps that add planes, zombies, naked girls running around.. all good stuff.Michael Hornbuckle @oooRickyBobby 9h@KunosStefano cones and zombies that go flying when you hit them please...Stefano Casillo @KunosStefano 9h@oooRickyBobby actually I coded track collidable objects last week, so they will appear on July 18.4:Nice!! so how long until you announce basic non animated pit stops to get everybody off yourStefano Casillo @KunosStefano 9h@oooRickyBobby I will try to get some sort of basic pitstop for multiplayer races before v1.0 but animated pit crew? I dont think so5:Michael Hornbuckle @oooRickyBobby 9h@KunosStefano LOL....Yeah....My preference is night time, then weather...but I fully understand why those will be much later, if everStefano Casillo @KunosStefano 8h@oooRickyBobby weather is easier with our engine... and I love tyres on rain physics... I had such fun in netkar with it.6:@KunosStefano in serious, will ability to join MP 'old school' way with no booking happen on the 18th? non-organized MP is suffering rt nowStefano Casillo @KunosStefano 9h@oooRickyBobby im trying.. most of it is there. I really hope so. Michael Hornbuckle @oooRickyBobby 5m@KunosStefano Due to popular demand..ETA on slipstream in MP?Stefano Casillo @KunosStefano 2m@oooRickyBobby its done and in testing.. july 18th as well. Slipstream 18 julija Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 3, 2014 Share Napisano July 3, 2014 Je pa zelo težko vozit z temle mojim MOMOTOM, ker gre skoraj ob vsakem driftu iz centra in si do naslednjega kontra ovinka mrzel. Hjah. Sem opazil, da se tole z volanom dogaja tudi pri Race07? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano July 3, 2014 Share Napisano July 3, 2014 Je pa zelo težko vozit z temle mojim MOMOTOM, ker gre skoraj ob vsakem driftu iz centra in si do naslednjega kontra ovinka mrzel. Kaj meni pomaga: ko naložiš progo in si prvič za volanom v avtu, obrni volan v obe skrajni legi. Tako mu zgleda določiš kot in volan vedno ve kje se nahaja. Meni to deluje, moraš pa to narediti vsakič ko naložiš novo progo (ni potrebno vsakič ko znova vsedeč za volan v boxih). Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 3, 2014 Share Napisano July 3, 2014 Je pa zelo težko vozit z temle mojim MOMOTOM, ker gre skoraj ob vsakem driftu iz centra in si do naslednjega kontra ovinka mrzel. Hjah. Sem opazil, da se tole z volanom dogaja tudi pri Race07? Kupi drugi volan. Recimo mojega Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano July 3, 2014 Share Napisano July 3, 2014 Jaz že dolgo tako kalibriram svojga momota, da ga takoj zatem, ko naložim nov avto, zavrtim v obe skrajni legi in mi deluje. Citiraj Link to post
logitech 8 Napisano July 4, 2014 Share Napisano July 4, 2014 Mogoce kateremu dela na g27 H menjalnik pri asseto corsa. Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano July 5, 2014 Share Napisano July 5, 2014 Mogoce kateremu dela na g27 H menjalnik pri asseto corsa. meni normalno... Citiraj Link to post
logitech 8 Napisano July 5, 2014 Share Napisano July 5, 2014 Čudno meni sploh sklopke ne zazna, res pa je da mam krekakno verzijo igre, sam to ni problem. 8 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano July 5, 2014 Share Napisano July 5, 2014 Kaj pa če bi kakšen original kupil, namesto da sam o krekanih igrcah govoriš 3 Citiraj Link to post
logitech 8 Napisano July 5, 2014 Share Napisano July 5, 2014 Ja bo treba res orginal kupit sm se že ustrasu, da mi volan ne dela. Sm ga testiru danes z Logitechovim testerjom pa je vse normalno. Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano July 5, 2014 Share Napisano July 5, 2014 Ja bo treba res orginal kupit sm se že ustrasu, da mi volan ne dela. Sm ga testiru danes z Logitechovim testerjom pa je vse normalno. v igri izberes logitech g27 z h menjalnikom ali brez ce se prov spomnem... Citiraj Link to post
Recommended Posts