Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

FFB je neki drugega kot fizika ;) Za mene je tut FFB pri rfactorju boljši kot pri ac, ampak se mi zdi pa fizika pri ac bolj pravilna in normalna. Tako kot se mi zdi grafika boljša pri ac kot pri rfactorju, potem je pa tu project cars ki poje vse skup, kar se videza tiče.

Je res dober filing, ko furaš po nordsu s katerim koli avtom. Mu pa veliko manjka glede netcode, zavetrje, vreme, itd... Bomo videl kaj bojo spacali taljančki in v kolkem času, men niso nikol bli nek presežek kar se tiče resnosti teli naši zahodni sosedje. 

kaj ima ta špil več? boljša grafika, fizika, pošteno ceno (kar rFactor 2 trenutno nima, če že tolko pališ na rFactor), laserscanane proge in preveliko število lotusov

Saj prav, da se osredotočajo na veliko bolj pomembne reči ta trenutek in ne na kontent, ki ga bo čez leto dve  tako ali tako malo morje. Teh dveh treh avtov ali prog, ki bi lahko bile izdane sedaj ne bi čez leto, dve tako nihče več omenjal. To je tako samo kaplja v morje kaj sedaj zamujamo(če sploh kaj, saj ekipa ki je zadolžena za kontent, ni nujno da je odvisna od ekipe, ki skrbi za platformo), ker se raje osredotočajo na dokončanje platforme, ki je bistvenega pomena za "cvetočo modersko prihodnost". Project Cars res izdaja vsak teden nekakšne updejte, samo je bolj kot ne vse skupaj jalovo. Nek avto pol pa "desetkrat" updejt za avto in podobne fore. Oni bodo kot zgleda pač namesto kontenta fiziko pilil 10 let. Kunosovci in ISIjevci so težje nalogo že opravili in pilijo zadnje detajle, SMS imajo še vse to pred sabo.

0.20

- New setting enables forms to overlap ingame
- Fix to some cars in showroom
- Fixed debug apps
- Improved log messages for easier debug
- Improvements in skybox rendering inside the cubemap
- Addedd penalty in time attack for going too slow
- Fixed Time Attack spawn position in some track
- Added Formula K car with open physics as a template car for modders (found inside folder sdk/dev)
- Added open tyre physics files from all AC cars (found inside folder sdk/dev/tyres_ac) as examples
- BMW Z4 GT3 performance balance (slightly faster)
- Corrected non working mirrors on Lotus Exige 240r
- Corrected non working mirrors on Lotus Exige S Roadster
- Corrected disappearing cockpit on M3 E92
- Corrected wrong proportions on Ferrari 458 mirrors
- Corrected internal glasses on lotus GTC and GX
- Fixed Python lap count
- Increased Setup bar animation speed
- Fixed error for laptimes > 99:59:999
- New Shared Memory Layout (update your application!) example on http://www.assettoco...reference.3352/
- Fixed non-ascii symbols on Setup Tab
- Fixed time left showed in Basic App during practice solo session