mancSLO 1 945 Napisano June 6, 2014 Share Napisano June 6, 2014 Neka posodobitev pa je bila danes. Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano June 7, 2014 Share Napisano June 7, 2014 Neka posodobitev pa je bila danes. Ja, pa Track editor so dal ven (steam\library\tools\asseto corsa sdk). Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 7, 2014 Share Napisano June 7, 2014 A to proge lohk devaš al kaj? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 7, 2014 Share Napisano June 7, 2014 Baje so popravl neki z volani da je boljši filing? Je kdo opazu kako razliko v občutku? Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano June 7, 2014 Share Napisano June 7, 2014 A to proge lohk devaš al kaj? No ja, če znaš pol že gre, je na forumih že dovolj o tem, bodo pa sigurno o tem v prihodnje dal ven kakšen tutorial. Ni pa, da bi zdaj kr vsak proge "skp devau". Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano June 7, 2014 Share Napisano June 7, 2014 Moraš najprej progo v katerem koli 3D modelerju nardit (npr. 3D max, Sketchup, Archicad ali kaj podobnega), potem jo pa lahko uvoziš v Track editor in tam narediš vse ostalo, kar mora proga še imeti (AI line, kamere, meritve časov in vmesnih časov, pitse...) in ko imaš vse to sestavljeno, jo lahko shraniš kot progo za AC Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano June 7, 2014 Share Napisano June 7, 2014 Dela je FUUUL. Sam sem se tega enkrat lotu v GPLju, pa nisem nikoli dokončal. Sem pa delu eno izmišljeno progo. Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano June 7, 2014 Share Napisano June 7, 2014 Dela je FUUUL. Sam sem se tega enkrat lotu v GPLju, pa nisem nikoli dokončal. Sem pa delu eno izmišljeno progo. Kaj je blo pa dans na RDju? Naenkrat te je zmankal, pa prvi si bil, a ne? Previsoki pingi in prenapeti junaki prvega ovinka znajo narest kaos? Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano June 8, 2014 Share Napisano June 8, 2014 Zato pa take stvari delajo teami in ne one man band. Sploh če radi izdelali vrhunske proge, morajo biti za vsako področje vsaj en arbeiter in ta se mora zelo dobro spoznat na svoje področje (3D modeling, tekturiranje, postavitve kamer...). In kose lotiš izdelave takega projekta, začneš ceniti dobor izdelane proge. Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano June 8, 2014 Share Napisano June 8, 2014 Respect uporabniku @boy36 kar se prog tiče! 2 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano June 8, 2014 Share Napisano June 8, 2014 Kaj je blo pa dans na RDju? Naenkrat te je zmankal, pa prvi si bil, a ne? Previsoki pingi in prenapeti junaki prvega ovinka znajo narest kaos? Kaj, o čem govoriš? Milsiš na dirko z F Abarth@Vallelunga? Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano June 8, 2014 Share Napisano June 8, 2014 Kaj, o čem govoriš? Milsiš na dirko z F Abarth@Vallelunga? Ja, precej čudna stvar z gumami, ampak "makes sense". Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano June 9, 2014 Share Napisano June 9, 2014 Ja, precej čudna stvar z gumami, ampak "makes sense". Ma ja, men se niti sanjalo ni, niti približno. Očitna napaka na AC strani. To morejo popravit, nujno. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 9, 2014 Share Napisano June 9, 2014 Kaj pa to, da se na multiču bookiraš kot 10 user npr., v igri jih tud pokaže, sta pa dejansko dva ali pa trije? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano June 9, 2014 Share Napisano June 9, 2014 Mogoče niso niti prišli na server, so se samo bookirali (pozabili, ali kaj takega, saj veš, da moraš kdaj full časa čakat - in enostavno pozabiš). Ta booking je res mal mimo glede čakanja. Je pa boljš zaradi naknadnega nalaganja podatkov novo prijavljenih voznikov, ker potem ni zatikanja, kot smo to recimo videli v rF. Samo me pa zanima kako je to izvedu Papyrus (GPL, Nascar serije), kjer sploh nisi občutil novo prijavljenega uporabnika. So imeli naštudirano v nulo, pomoje še za danes Tata-mata. Citiraj Link to post
Recommended Posts