Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

A to proge lohk devaš al kaj?

No ja, če znaš  :blink: pol že gre, je na forumih že dovolj o tem, bodo pa sigurno o tem v prihodnje dal ven kakšen tutorial. Ni pa, da bi zdaj kr vsak proge "skp devau".

Moraš najprej progo v katerem koli 3D modelerju nardit (npr. 3D max, Sketchup, Archicad ali kaj podobnega), potem jo pa lahko uvoziš v Track editor in tam narediš vse ostalo, kar mora proga še imeti (AI line, kamere, meritve časov in vmesnih časov, pitse...) in ko imaš vse to sestavljeno, jo lahko shraniš kot progo za AC

Dela je FUUUL. Sam sem se tega enkrat lotu v GPLju, pa nisem nikoli dokončal. Sem pa delu eno izmišljeno progo.

Kaj je blo pa dans na RDju? Naenkrat te je zmankal, pa prvi si bil, a ne? Previsoki pingi in prenapeti junaki prvega ovinka znajo narest kaos?

Zato pa take stvari delajo teami in ne one man band. Sploh če radi izdelali vrhunske proge, morajo biti za vsako področje vsaj en arbeiter in ta se mora zelo dobro spoznat na svoje področje (3D modeling, tekturiranje, postavitve kamer...). In kose lotiš izdelave takega projekta, začneš ceniti dobor izdelane proge.

Kaj je blo pa dans na RDju? Naenkrat te je zmankal, pa prvi si bil, a ne? Previsoki pingi in prenapeti junaki prvega ovinka znajo narest kaos?

Kaj, o čem govoriš? Milsiš na dirko z F Abarth@Vallelunga?

Mogoče niso niti prišli na server, so se samo bookirali (pozabili, ali kaj takega, saj veš, da moraš kdaj full časa čakat - in enostavno pozabiš). Ta booking je res mal mimo glede čakanja. Je pa boljš zaradi naknadnega nalaganja podatkov novo prijavljenih voznikov, ker potem ni zatikanja, kot smo to recimo videli v rF. Samo me pa zanima kako je to izvedu Papyrus (GPL, Nascar serije), kjer sploh nisi občutil novo prijavljenega uporabnika. So imeli naštudirano v nulo, pomoje še za danes Tata-mata.