Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

Včeraj zvečer sem končno preizkusil AC MP. Po vseh opisih tule me je bilo kar malce strah, zatem sem bil pa pozitivno presenečen. Z bookingom ni bilo čisto nobenih težav. Najdeš server, kjer poteka booking (bilo jih je vsaj 20), se prijaviš, počakaš minuto ali dve in gassss. Nobenih hudih obijanj, tudi po dotikih se mi ni dogajalo in sem bil navdušen. Mislim da sem naletel na en trzajoč avto, kar je posledica slabega pinga tega avta. Verjetno se je skonektal iz ZDA, kjer so mi serverji kazali okrog 230 pinga.

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Žal je nekaj danes prišlo vmes ravno ko sem se prijavil (bookiral :) ), upam da pa jutri pridem na eno dirko.

Drugače pa samo upam, da travnik pokosijo :) Igra je vredna vsakega centa.

Lih gledam da je zadnja verzija 0.9.7. Niso si kej dost maneverskega prostora pustil za popravilo MPja.

1.0 je prebliz :)

Malo si za časom :D Je že nova verzija,sicer popravek za single player :

0.9.8
- Fixed restart in single player races

Kaj pa če bo naslednji vrstni red : 0.9.7 , 0.9.8 , 0.9.9 ,  0.10.0 , 0.10.1 ,.....   :D  Potem imajo ogromno maneverskega prostora,saj veš Italjani in decimalke  :D

Šalo na stran. Mislim,da še nekaj vmesnih popravkov in bo tudi MP zrel za končno verzijo. Ne vem,kako je pri drugih avtomobilih,ampak,včeraj sem fural MP z KTM Xbov in je bil vključen poškodbeni model motorja. Zares si moral paziti,da se nisi "zašaltal",ker je motor razneslo in se je dirka končala.Zares impresivno. Nisem probal koles uničiti,tako,da ne vem kako je z tem. Morda še nekaj popravkov kot recimo zavetrje,ki ful manjka,Pit Box,net kodo še izpilijo in je zadeva igrabilna ;) Itak pa bodo popravki prihajali tudi po verzij 1.0 .