Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Tale booking je pa ena najbolj annoying stvar ever... Bo res AC samo za privat dirke in lige. Drugače dela, ko si na serverju. Avti mal skačejo sicer, pa folk leti v vesolje. Samo še kak hitrejši dirkač se more kje najdit. Ne morem skos zmagovat za 20s v 10. krogih. :)

Glavač zdej pa vema zakaj me nisi mogu stegnat..slipstreama ni

- Official server are set to 15 clients and we will gradually increase the clients number with testing. Dedicated server is not limited.
- Wheels remain always connected on the ground, even if cars flies, jumps of flips
- Steering wheels angles might be exaggerated, or inverted
- Extended characters in player names, are not supported yet
- Graphical active aero animations do not work on multiplayer clients yet

- Opponents skidmarks are not visible yet
- Opponents windshield are not visible in player’s mirrors yet
- Opponents suspension movements are vertical, wheels might compenetrate cars body on some occasions
- "Multiplayer options” option from the menu does not work yet (containing voting for skip session, restart servers, kick users, chats etc)
- Switching between sessions dirt on the car doesn’t disappear
- race session ends some seconds after the leader finishes the race
- No slipstream yet

ZAKAJ BUKIRANJE?!

Aristotelis Vasilakos:

The booking system is specifically designed for leagues. Eliminates join lag, makes servers much more stable, permits rejoining in case of disconnection. 

Also, specifically for leagues, you can pre-book your clients and they will find the server open and ready to join at any session they want. 

Give it some time to learn how it works and of course wait for the improvements and new features

Mja, dobr je :)

Saj je cool zadeva. Sedaj sem ugotovil za kaj mi ni šlo joinat v sloracing server. Po mojem je to bug in moraš več krat klikniti na join. Sem na enem drugem serverju večkrat pritisnil in čeprav je menda 3x javilo,da se ne morem pridružiti,mi je v četrtem poskusu le uspelo. Seveda bodo sledili še popravki,ki bodo zadevo še izboljšali. Trenutno sem kar zadovoljen z tem kar so naredili.  Na serverju,kjer sem fural nas je bilo cca 15 udeležencev in ni niti malo blokiralo med dirko,razen tega,da so nekateri avti malce poskakovali,kot,da jim pinga. Dobro,na štartu so se mi trije zabili v zadek,ampak sem po 5 krogih končal na 6.mestu. Se vidi,da so ljudje dosti vozili in trenirali,saj smo se zares dobro prehitevali in umikali. 

Booking je BREZVEZNA STVAR in zelo ANNOYING! Nic drugega, treba bi blo tega taljana fuknt nekam v eno lukno, če bo to še zagovarjal.

Čist nič ne pomaga pri ligi, razen to, da če se v Q joinaš, ne znajo naredit da ne bi bilo laga, če ni joiner BOOKAN!??!?!?? Nesposobni ocitno. 

edit: ja evo, uspel se celo nekam bookat, in zdaj naj čakam 10min... top res.. 

Booking je BREZVEZNA STVAR in zelo ANNOYING! Nic drugega, treba bi blo tega taljana fuknt nekam v eno lukno, če bo to še zagovarjal.

Čist nič ne pomaga pri ligi, razen to, da če se v Q joinaš, ne znajo naredit da ne bi bilo laga, če ni joiner BOOKAN!??!?!?? Nesposobni ocitno. 

edit: ja evo, uspel se celo nekam bookat, in zdaj naj čakam 10min... top res..

Ok,lahko bi tako naredili,kot je že ustaljena praksa. Ko je trening se lahko vsak konekta,ko pa je dirka in če si zamudil,potem čakaš na konec,da se boš lahko pridružil. To lahko traja tudi pol ure ali več,odvisno od število krogov. Tale booking je res kar nekaj. Sigurno se bo o tem še veliko pisalo in marsikaj spremenilo. Je pa super,da smo ga dobili,online namreč. Bodimo veseli in bo vse OK :)