JocoG23 416 Napisano May 9, 2014 Share Napisano May 9, 2014 Maxl daj prosim odpri novo temo(locked) kjer so podatki o serverju in TS. Jaz ne najdem nič, preveč spama Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 9, 2014 Share Napisano May 9, 2014 Tale booking je pa ena najbolj annoying stvar ever... Bo res AC samo za privat dirke in lige. Drugače dela, ko si na serverju. Avti mal skačejo sicer, pa folk leti v vesolje. Samo še kak hitrejši dirkač se more kje najdit. Ne morem skos zmagovat za 20s v 10. krogih. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 9, 2014 Share Napisano May 9, 2014 In sem že doživel prvega ki mi je pripeljal nasproti..na lastnem serverju..upam da je kje kak blacklist da jih bom lahk gor devu 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 9, 2014 Share Napisano May 9, 2014 Glavač zdej pa vema zakaj me nisi mogu stegnat..slipstreama ni - Official server are set to 15 clients and we will gradually increase the clients number with testing. Dedicated server is not limited.- Wheels remain always connected on the ground, even if cars flies, jumps of flips- Steering wheels angles might be exaggerated, or inverted- Extended characters in player names, are not supported yet- Graphical active aero animations do not work on multiplayer clients yet - Opponents skidmarks are not visible yet- Opponents windshield are not visible in player’s mirrors yet- Opponents suspension movements are vertical, wheels might compenetrate cars body on some occasions- "Multiplayer options” option from the menu does not work yet (containing voting for skip session, restart servers, kick users, chats etc)- Switching between sessions dirt on the car doesn’t disappear- race session ends some seconds after the leader finishes the race- No slipstream yet Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano May 9, 2014 Share Napisano May 9, 2014 ZAKAJ BUKIRANJE?! Aristotelis Vasilakos: The booking system is specifically designed for leagues. Eliminates join lag, makes servers much more stable, permits rejoining in case of disconnection. Also, specifically for leagues, you can pre-book your clients and they will find the server open and ready to join at any session they want. Give it some time to learn how it works and of course wait for the improvements and new features Mja, dobr je Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano May 9, 2014 Share Napisano May 9, 2014 A obstaja chat, da bi slepe idiote poslal v qurac Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 9, 2014 Share Napisano May 9, 2014 Saj je cool zadeva. Sedaj sem ugotovil za kaj mi ni šlo joinat v sloracing server. Po mojem je to bug in moraš več krat klikniti na join. Sem na enem drugem serverju večkrat pritisnil in čeprav je menda 3x javilo,da se ne morem pridružiti,mi je v četrtem poskusu le uspelo. Seveda bodo sledili še popravki,ki bodo zadevo še izboljšali. Trenutno sem kar zadovoljen z tem kar so naredili. Na serverju,kjer sem fural nas je bilo cca 15 udeležencev in ni niti malo blokiralo med dirko,razen tega,da so nekateri avti malce poskakovali,kot,da jim pinga. Dobro,na štartu so se mi trije zabili v zadek,ampak sem po 5 krogih končal na 6.mestu. Se vidi,da so ljudje dosti vozili in trenirali,saj smo se zares dobro prehitevali in umikali. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano May 9, 2014 Share Napisano May 9, 2014 A obstaja chat , da bi slepe idiote poslal v qurac Miša pomakni desno (apps) Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 9, 2014 Share Napisano May 9, 2014 Nekaj še ne razumem. Ko se mi 1x uspe joinad se potem ko je dirka končana ne rabim ponovno,ampak ostanem v sobi in lahko spet ponovno nadaljujem od začetka? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 9, 2014 Share Napisano May 9, 2014 Ne, vedno znova bookat. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 9, 2014 Share Napisano May 9, 2014 Booking je BREZVEZNA STVAR in zelo ANNOYING! Nic drugega, treba bi blo tega taljana fuknt nekam v eno lukno, če bo to še zagovarjal. Čist nič ne pomaga pri ligi, razen to, da če se v Q joinaš, ne znajo naredit da ne bi bilo laga, če ni joiner BOOKAN!??!?!?? Nesposobni ocitno. edit: ja evo, uspel se celo nekam bookat, in zdaj naj čakam 10min... top res.. 1 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano May 9, 2014 Share Napisano May 9, 2014 Počak da vsaj 100 serverjev ne bo povsem polnih(od 400) Ja upam da bodo dodal opcijo za random join Ne se jezit, saj je alpha Važno da je koda tekoča! Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 9, 2014 Share Napisano May 9, 2014 Glej, tut ENEGA SAMEGA RAZLOGA ni dobrega za booking. Proti jih je pa veliko. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 9, 2014 Share Napisano May 9, 2014 Booking je BREZVEZNA STVAR in zelo ANNOYING! Nic drugega, treba bi blo tega taljana fuknt nekam v eno lukno, če bo to še zagovarjal. Čist nič ne pomaga pri ligi, razen to, da če se v Q joinaš, ne znajo naredit da ne bi bilo laga, če ni joiner BOOKAN!??!?!?? Nesposobni ocitno. edit: ja evo, uspel se celo nekam bookat, in zdaj naj čakam 10min... top res.. Ok,lahko bi tako naredili,kot je že ustaljena praksa. Ko je trening se lahko vsak konekta,ko pa je dirka in če si zamudil,potem čakaš na konec,da se boš lahko pridružil. To lahko traja tudi pol ure ali več,odvisno od število krogov. Tale booking je res kar nekaj. Sigurno se bo o tem še veliko pisalo in marsikaj spremenilo. Je pa super,da smo ga dobili,online namreč. Bodimo veseli in bo vse OK Citiraj Link to post
Recommended Posts