zamex23 1 242 Napisano May 8, 2014 Share Napisano May 8, 2014 Kaj bo šele to ko bojo poškodbe. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 8, 2014 Share Napisano May 8, 2014 Zdaj sem pogruntal, da ti dol šaltavanju pomaga če dodajaš plin, pri gor šaltavanju pa moraš obvezno čisto spustit plin. Pri rf2 tole deluje dosti lepše. Mogoče sem res spregledal kake nastavitve. LOL ta je pa dobra Gojzer Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 8, 2014 Share Napisano May 8, 2014 Ni nič kej smešno. Pri AC-ju je vsaj na začetku bilo tako da če nisi spustil gasa ko si šaltal navzgor si izgubil majn časa. Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano May 8, 2014 Share Napisano May 8, 2014 Kdor še ni probal naj raje ne komentira! Men je zadeva dost moteča, pa sklopke ne uporabljam in mam na avtomatsko, tako kot pri rf2, vendar je problem. Bolje na shifterje in se s tem ne obremenjuješ. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 8, 2014 Share Napisano May 8, 2014 Če imaš sklopko pa res škoda da je ne uporablaš, sploh v ac-ju. V rfactorju je vseen če jo maš al pa ne, tudi če jo izklopiš je isto razn pri speljevanju. Js sm se z ac-jem naučil heel&toe delat in bremzat z desno nogo, kar je blo zlo težk za mene ko sem skor 10 let na levo nogo bremzu. Citiraj Link to post
marcy 60 Napisano May 8, 2014 Share Napisano May 8, 2014 Sem že v soboto rekel da bo v petek in res je Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 8, 2014 Share Napisano May 8, 2014 Če imaš sklopko pa res škoda da je ne uporablaš, sploh v ac-ju. V rfactorju je vseen če jo maš al pa ne, tudi če jo izklopiš je isto razn pri speljevanju. Js sm se z ac-jem naučil heel&toe delat in bremzat z desno nogo, kar je blo zlo težk za mene ko sem skor 10 let na levo nogo bremzu. Z levo nogo si vedno bremzal? 99,9% procentov voznikov zavira z desno nogo,ker tako tudi učijo vse avto šole,vsi inštrukturji varne vožnje,le dirkači zavirajo z levo nogo. Jaz drugače tudi v igrah zaviram z levo,ampak v real live pa me pribije na sprednjo šipo,pa sopotnike tudi Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 8, 2014 Share Napisano May 8, 2014 Ja v igrcah z levo, desna je pa na gasu. Ne vem zakaj bi z desno bremzal v igrci če ne rabiš sklopke stiskat (ali pa je sploh nimaš). Pa v igrci pohodiš na polno bremzo in potem malo popustiš. Če boš v avtu na polno pohodil si pa na šipi ja... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 8, 2014 Share Napisano May 8, 2014 Jaz sem zelo dolgo fural tako,da sem zaviral z desno,pač,kot pravijo navada je železna srajca. Ampak sem se začel učiti z levo,ker imam namen nabaviti G27 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 8, 2014 Share Napisano May 8, 2014 Ja sam v igrcah z levo bremzam in še to zdej samo na paddle shifterjih, drugače pa z desno.. V realnosti itak z desno vedno. Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano May 8, 2014 Share Napisano May 8, 2014 Jaz pa jutri grem in me čez vikend ne bo Mogoče bo pa spet delay. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 8, 2014 Share Napisano May 8, 2014 Suzuka http://youtu.be/bl5eMkf1QPc 4 Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano May 8, 2014 Share Napisano May 8, 2014 Sem bolj formulaš in bremzam z levo. Ko sem prvič probal s sklopko AC, z G27 sem bil kot začetnik, čisto zgubljen. Je kr tricky, pol pa še škrrrrta......... Citiraj Link to post
Recommended Posts