Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Zdaj sem pogruntal, da ti dol šaltavanju pomaga če dodajaš plin, pri gor šaltavanju pa moraš obvezno čisto spustit plin. Pri rf2 tole deluje dosti lepše. Mogoče sem res spregledal kake nastavitve.

LOL ta je pa dobra Gojzer :D

Kdor še ni probal naj raje ne komentira! Men je zadeva dost moteča, pa sklopke ne uporabljam in mam na avtomatsko, tako kot pri rf2, vendar je problem. Bolje na shifterje in se s tem ne obremenjuješ.

Če imaš sklopko pa res škoda da je ne uporablaš, sploh v ac-ju. V rfactorju je vseen če jo maš al pa ne, tudi če jo izklopiš je isto razn pri speljevanju. Js sm se z ac-jem naučil heel&toe delat in bremzat z desno nogo, kar je blo zlo težk za mene ko sem skor 10 let na levo nogo bremzu.

Če imaš sklopko pa res škoda da je ne uporablaš, sploh v ac-ju. V rfactorju je vseen če jo maš al pa ne, tudi če jo izklopiš je isto razn pri speljevanju. Js sm se z ac-jem naučil heel&toe delat in bremzat z desno nogo, kar je blo zlo težk za mene ko sem skor 10 let na levo nogo bremzu.

Z levo nogo si vedno bremzal? 99,9% procentov voznikov zavira z desno nogo,ker tako tudi učijo vse avto šole,vsi inštrukturji varne vožnje,le dirkači zavirajo z levo nogo. Jaz drugače tudi v igrah zaviram z levo,ampak v real live pa me pribije na sprednjo šipo,pa sopotnike tudi :D

Ja v igrcah z levo, desna je pa na gasu. Ne vem zakaj bi z desno bremzal v igrci če ne rabiš sklopke stiskat (ali pa je sploh nimaš). Pa v igrci pohodiš na polno bremzo in potem malo popustiš. Če boš v avtu na polno pohodil si pa na šipi ja...

Sem bolj formulaš in bremzam z levo. Ko sem prvič probal s sklopko AC, z G27 sem bil kot začetnik, čisto zgubljen. Je kr tricky, pol pa še škrrrrta......... :D