Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Sej vem ja, sam potem naj bodo tiho. Pa naj rečejo en datum v daljni prihodnosti - približno pa verjemi da vsak ve kdaj bo zadeva končana - če si le kaj v svojih vodah.

ps: briga me za to spletno stran veš, nimam časa niti pametnega za objavlat. Mam drugo, ki se ji dosti bolj posvečam. Ostali čas pa dam v programianje (pa še učenje programiranja za androide) in drugo (real life racing).

Spletne strani so skor history.

@Matraž: je a?

Sem probal z f40 in še nisem uspel kroga brez na odletim nekam :D 

Z 1M pa mi kr gre :) 

Super proga, mal napak (trava je isto kot asfalt). Drugače pa men je kul in bom vozil po njej kot nor :D 

Prišel na 7.48, ampak me je "1 ovinek" pred ciljem!!, ja pri izhodu iz zadnje šikane odneslo desno dol po bregu in sem rabu ziher ene 10 sekund (min) da sem prlezu nazaj in v cilj - LOL. Res se ga da nenormalno žgat. To pa je poezija ;)

Ni še porihtano, ampak mene ne moti. Ni pa spet tko slabo, da bi bilo to zelo moteče, proga ni nevem kaj, so full neravnine (od kar nekje) pa robniki so slabo definirani, pa trava je več ali manj kot asfaltna podlaga). Ampak ni tko slabo kot se sliši. Držte se ceste pa bo cool.

Sej sem odpelal že en krog, ampak ta drevesa so mi res bedna čez pol proge na nekaterih ovinkih.

Nova verzija, ki jo je prilimal bonča ima to popravljeno, sedaj so drevesa kot treba. Probaj boš presenečen :)