zamex23 1 242 Napisano May 5, 2014 Share Napisano May 5, 2014 Upam da je za padec fps-jev na singleplayerju kriv AI, ki ti požere nekje 5 frejmov na krog. Sm šou ta event pelat, in na koncu mi je na določenih ovinkih padu fps na 55 kar je čist štekanje že pol. Vrjetno se kopičijo informacije od AI-ja ko se izračunava poraba gum, bencina in ko se more prilagajat. Ker če bo multi imel padec za 5fpsjev na krog je pa mal bedno. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano May 5, 2014 Share Napisano May 5, 2014 Tisto bo verjetno poskrbel server(kako stanje gum itd ima konkurenca). Nism pa programer tko da ne vem. Mogoče je zaradi tega omejeno z AI na 10 krogov. In ja PEK, nastavitve od drugih so samo za probat, da mogoče najdeš kaj novga. Ampak ni primerjave če se zavzameš pa res sprobaš in imaš zase neke optimalne nastavitve. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 5, 2014 Share Napisano May 5, 2014 Glede izračuna obrabe in kako je stanje avta mislim da bo vsak računalnik poskrbel za sebe, server bo samo dobil informacije glede stanja, ne bo pa treba računat serverju kako je s kom. Tako jaz mislim Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano May 5, 2014 Share Napisano May 5, 2014 Excel dokument z vsemi podatki o avtomobilih na kupu; Link: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/ac-cars-tech-data-spreadsheet.9249/ 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 5, 2014 Share Napisano May 5, 2014 Ob 12 zvečer je bil zadnji beta updejt..vrjetno bodo v petek pripravljeni, se vidi da zdle ornk delajo. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 6, 2014 Share Napisano May 6, 2014 Ne verjamem!! 1 Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano May 6, 2014 Share Napisano May 6, 2014 dons bi mogu že bit ... ah italjancki nepricakovano se za 1 teden zavleče Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano May 6, 2014 Share Napisano May 6, 2014 Pustmo jih, da naredijo kot je treba. Vsi jih gnjavijo, kdaj bo in hočejo slišati neke datume in ure, potem pa če točno takrat ni, zlivajo gnojnico po njih. Verjamem da se fantje trudijo in delajo 18 ur na dan. 2 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano May 6, 2014 Share Napisano May 6, 2014 Bo ko bo, je bil znan rek.... Mal potrpljenja prosim, koliko špilov dandanašnji izhaja napol končanih, pa je potem huda ura. In potem updejt na updejt, pa je pol leta mimo, da stvar sploh deluje tako kot je bilo mišljeno. Ko bo fertik, bo in naj bo takrat 100%. Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano May 6, 2014 Share Napisano May 6, 2014 That's me folk....koga lahko prosim da mi nalepi še kak slo amblem? 2 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 6, 2014 Share Napisano May 6, 2014 Follow AssettoCorsa@AC_assettocorsa @jackasss01 the update will get out ASAP. Not delayed for Friday. We release when bug is finally ironed out, at anytime. Hence no ETA Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 6, 2014 Share Napisano May 6, 2014 To pomen da bo KASNEJE kot v petek. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 6, 2014 Share Napisano May 6, 2014 To pomen da bo KASNEJE kot v petek. Hehe, ja bi se kar strinjal s tabo. Ma kaj se sploh oglašajo mone, naj rečejo da bo release 1. avgusta (tudi 2015) in PIKA Nevem zakaj nas majo neki za norca - itak vejo da si full folka želi špil in multiplayer, zato pa si lahko to privoščijo, pa konkurenca je zelo miiila. Kmeti. 1 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano May 6, 2014 Share Napisano May 6, 2014 Umirte se že enkrat. Ste kot eni pubertetniki EDIT: Bonča... vidim da si 'končal' stran. Si pa rabu nekaj časa Za eno slikco gor dat Ajejej. Potemtakem težko razumeš da je kodiranje online kode malo bolj komplicirano No offense. It's done when it's done! Citiraj Link to post
Recommended Posts