Ale 472 Napisano May 4, 2014 Share Napisano May 4, 2014 Jaz sem tut nazaj po parih dneh...A pol nisem nič zamudil? Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 4, 2014 Share Napisano May 4, 2014 Kot sem rekel. Meni je vseeno al mamo TC + ABS al ne. Sicer že tako vozim brez ABS pa mam ogromno problemov da mi ne blokira ampak ok... Samo da ne bo potem folk jokal, da ne morjo pospeševati in se samo vrtijo, ker za dirko ne boste uporabil soft gume. Uporabljal boste medium in hard pa imata manj oprijema. Niso vsi taki talenti kot gospod Vodičar SIcer pa da ponovim. Pravi avti majo, tako da tukaj ne vidim problema. Nič nisi zamudil. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 4, 2014 Share Napisano May 4, 2014 Jaz sem tut nazaj po parih dneh...A pol nisem nič zamudil? Jaz sem doma po šestih dneh. Gremo še za kak teden na šiht, po tem pa... 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 4, 2014 Share Napisano May 4, 2014 Ne vem zakaj se branite TC in ABS. Vam ne bo velike razlike, nam počasnejšim pa precej. Če želite čimbolj izenačene dirke naj bosta dovoljena, drugače se bomo pa spet vsak sam vozil, mi slabši zadaj pa še vrteli... 4 Citiraj Link to post
Munih 1 Napisano May 4, 2014 Share Napisano May 4, 2014 Mislim da gt3 dirkalniki niso tako naviti, da bi nujno rabil TC, ABS je pa tudi pri PRO nastavitvah omogočen in mora bit.. drugače bo masaker že v prvem ovinku. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 4, 2014 Share Napisano May 4, 2014 Ne vem zakaj se branite TC in ABS. Vam ne bo velike razlike, nam počasnejšim pa precej. Če želite čimbolj izenačene dirke naj bosta dovoljena, drugače se bomo pa spet vsak sam vozil, mi slabši zadaj pa še vrteli... Podpis. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 4, 2014 Share Napisano May 4, 2014 Itak bojo mogl bit dovoljeni ker ni sistema za nadzor. lahk das na pro mode ampak se vedno se da vse rocno vkljucit Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 4, 2014 Share Napisano May 4, 2014 Sej Aris je itak reku, da bo na voljo vedno, če to ima pravi avto. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano May 4, 2014 Share Napisano May 4, 2014 Če bi Kunos med sabo tako kompliciral nebi vidli MP-ja do 2024 Če je v pravem elektronika potem zakaj bi nekaj brisal to. Če češ vozit z ABS/TC vozi če ne pa ne. BTW če imaš ABS v Z4 GT3 avto nekam vijuga. Je en RL dirkač(Nick Catsburg) rekel da pravi avto isto ko je probaval AC Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 4, 2014 Share Napisano May 4, 2014 paps, LoL.. Nism hotu bit neki pametn, ker vozu verjetno sploh ne bom v prvenstvu, zaradi termina.. Zdej sicer ne vem ker sm premal vozu sam imam tak obcutek, da kaksne razlike pri tc sploh ni.. Na pospesevanjih iz pocasnih ovinkov te sploh ne odnese, edino pri high speed ovinkih imam blazne probleme s setupi od jocota. Sem pa opazil se nekaj pri uni lotus formuli.. Ce vozite z tc je avto totalno zamorjen oziroma ful pozn odpira gas na polno, tako da za cas je pomoje bols da imas off. Abs pa precej pomaga ja sploh pri teh gt avtomobilih kjer ne vidis blokiranih koles, ffb pa tudi da mal premal informacij, da bi tocno vedu al je blokiral al ne.. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano May 4, 2014 Share Napisano May 4, 2014 Sem pa opazil se nekaj pri uni lotus formuli.. Ce vozite z tc je avto totalno zamorjen oziroma ful pozn odpira gas na polno, tako da za cas je pomoje bols da imas off. Abs pa precej pomaga ja sploh pri teh gt avtomobilih kjer ne vidis blokiranih koles, ffb pa tudi da mal premal informacij, da bi tocno vedu al je blokiral al ne.. Napni ušesa in spremljaj cviljenje gum Jst vedno vozim s slušalkam sem se navadil tako. Sploh ne morem z zunanjimi zvočniki več. McLaren je res zelo nestabilen če ga narobe obračaš v hitrih ovinkih. Ko ga res pogruntaš je pa mega za vozt. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 4, 2014 Share Napisano May 4, 2014 Joco kulk maš zdej slip effect nastavljen? Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano May 4, 2014 Share Napisano May 4, 2014 Probaj prvo 0 par krogov potem pa 15%. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 4, 2014 Share Napisano May 4, 2014 Js sm že velik probu, na začetku sem vozu na 0 skos, potem sem mel na 30 vmes, zdej mam na 10 in se mi zdi kr dobr. Morem pa probat na slušalke vozit tak ko si reku ker prek zvočnikov je res tešk slišat. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 4, 2014 Share Napisano May 4, 2014 Joco bom probu Citiraj Link to post
Recommended Posts