Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

http://www.skywalker.si , Mitja Bonča webiste - Proudly powered by WordPress

Programiranje AI je malo težje, kakor konfiguracija WordPress platforme.  Pa še zatipkat se ne smeš.

Stran bo nova kmalu. Nič bati. Spletne strani niso moja prioriteta, je pa Visual Studio.

@Aleš, ja kaj pa boš drugega, če pa dajajo tako zmešnjavo ven (govorim od AI). Mar sploh nebi dali ven tega, pa se nobeden nebi pritoževal. Za dnar pač moreš dobiti nekaj konkretnega, se ne strinjaš? Res da ni nevem kaj denarja, ampak vseeno. Tak nepopoln izdelek pač ne sodi v javnost.

35€ -

10 prog izdelanih s tehnologijo laserskega skeniranja(iRacing - 1 taka proga cca. 5-10€),

ogromno licenčnih avtomobilov z(vsaj moje mnenje) daleč najboljšo fiziko,

vrhunski FFB,

odprtokodnost in modabilnost, kar pomeni ogromno vrednost poleg originalnega materjala,

vrhunska grafika(če znaš naštimat),

tekoče delovanje tudi na zastarelih PCjih,

odličen vmesnik,

odlična podpora razvijalcev na forumu,

večigralnost(saj bo enkrat),

AI z dušo(vozijo s pravo fiziko in ne po tirih-slednje zna res skoraj vsak sprogramirat).

Vsi se dajo na osnovnih setupih dosežit, eni zlo težk eni mal lažji, vsaj men osebno. Glih včeri mi je ratal gold z gt3 avti na Nurbugringu osvojit, končno da nism js naredu napake al pa da me niso zbil. Vsaj ene 30krat sm probu v zadnjih 2 mescih če ne več, glede na to da sem štart včasih ponovil 5krat zaporedoma.

Najbol bolani so drift achivementi ker so absolutno predolgi in res težki z avti ki so predpisani.