silicijeva dolina 1 254 Napisano April 13, 2014 Share Napisano April 13, 2014 Mene je eden nasadil od zadaj v Silverstonu,ampak sem bil sam kriv,ker sem prehitro zaviral. Drugače pa zelo lepo furajo,varno prehitevajo,se umikajo,skratka, da se lepo furat kolo ob kolesu. Pa tudi več kot 10 krogov se da naštimat,le možnost porabe goriva je potrebno izključiti in lahko odfurate 30 krogov. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 13, 2014 Share Napisano April 13, 2014 Treba bo pa še boxe poštimat (postanki, gorivo, gume)... Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano April 13, 2014 Share Napisano April 13, 2014 Kar me moti pri AI je, da dostikrat full prehitro bremzajo in tudi prepočasi pospešujejo. Je pa res, da niso več tako "brezglavi". Je pa še long way to go. Pa kaj delajo čez ovinek, kot da bi vozili na tipkovnico, sploh gas, dodajajo pa spuščajo (skozi celoten ovinek). Be še dela, je pa očiten napredek. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano April 13, 2014 Share Napisano April 13, 2014 Ne vem zakaj se toliko ubadajo z singlom,ko bi nam lahko ponudili multi,da ga testiramo.Med tem pa bi lahko delali na izboljšavah Ai in singlplayerju,pa ne bi bilo toliko jeze Pa mislim,da je teh Lotusov že dovolj! Pogrešam Mercedes SLS AMG,Ferrari 458 Italia GT,dirkališče Trento Bondone,optimizacija grafike,da bom lahko fural z več kot 15 avtomobili in ne bo laga,blokiranja. Škoda,da se ne združijo Kunos in ISI,potem bi bila virtualno dirkaška pravljica Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano April 13, 2014 Share Napisano April 13, 2014 A ste videli to foro, itak je bug. V race weekend dajte druge hitrejše avte od vašega. Vaš rekord se bo spremenil na čas najhitrejšega (na koncu dirke ali qualifikacij bo pa ta čas vpisan pod vašim avtom). Čudno! Sem že obaju bug na forumu. Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano April 14, 2014 Share Napisano April 14, 2014 sem hotel to napisat, pa si me prehitel. Pa še eno velik bug je v igri, imola je z nekaterimi avti, ki imajo steklo (Z4 gt3, nov lotus...) veliko presvetla, nevozljiva. Napaka je v HDRu, ki ni optimiziran, Upam na čimprejšnji popravek. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano April 14, 2014 Share Napisano April 14, 2014 Ja, to sem tut včeraj opazu v Magioneju. Sem komaj kaj vidu - vse belo. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano April 14, 2014 Share Napisano April 14, 2014 Sam vozim brez HDR saj je slika bolj ostra in manj svetleč je asfalt(kar je res pretirano). Se pa da v inijih naštimat ta efekt ali pa enostavno vklopiš Photo mode app in nastaviš svetlobo/čas dneva po želji. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano April 14, 2014 Share Napisano April 14, 2014 Če ne želiš detajlov izklopiš HDR,če pa si mahjen na detajle,pa ga pustiš vklopljenega,temu namreč tudi v bistvu služi funkcija HDR. Jaz imam že od samega začetka vklopljen HDR in mi cesta ni presvetla. Je pa tudi odvisno kako imaš nastavljeno barvno shemo v nastavitvah monitorja,nastavitvah za grafično kartico. Včasih se je pametno poigrati z temi nastavitvami,da dobiš optimalen spekter. Citiraj Link to post
Max Speed 31 Napisano April 14, 2014 Share Napisano April 14, 2014 HDR lahko uravnavaš z PageUp PageDown tipkama. Pač nastaviš da je svetlo ma da ni cesta čist belkasta pa je ok. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano April 14, 2014 Share Napisano April 14, 2014 A ste videli to foro, itak je bug. V race weekend dajte druge hitrejše avte od vašega. Vaš rekord se bo spremenil na čas najhitrejšega (na koncu dirke ali qualifikacij bo pa ta čas vpisan pod vašim avtom). Čudno! Sem že obaju bug na forumu. Jaz sem naštimal GT3 dirkalnike(BMW in Mclaren) in na kvalifikacijah dosegel 5.čas. Ko sem šel iz igre,mi pa je pokazalo,da sem dosegel 1.najhitrejši čas. Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano April 14, 2014 Share Napisano April 14, 2014 Hecno pa je, da je pogled skozi levo steklo v redu, skozi prednje pa presvetlo. HDR pa ne nagaja v vseh avtih. Npr. v F458i je vse OK, z nov lotus pa je nevozljiv, vsaj v Imoli. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano April 15, 2014 Share Napisano April 15, 2014 Tbh mene to ne moti. Ker se da nastavit, jaz ne vidim problemov Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano April 15, 2014 Share Napisano April 15, 2014 Pri HDR me moti, da potem potemni, posvetli določene trenutke. OK, saj to naj bi kazalo kao prehod iz temnega/svetlo kot v reallife, ampak ta prehod se dogaja 10x bolj počasi kot to tvoje oči naredijo v resnici. Tko da to je zame nek brezvezen eyecandy. No, vrjetno se da tudi to v kakšnem fajlu popraviti, glede na to kolk modable je tale špil. Upam da ne bom potem po netu prot kaksnem 1000HP KTMu alpa fičkotu furu... Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano April 15, 2014 Share Napisano April 15, 2014 HDR je današnji update popravil... to je pa tudi vse. AI je še vedno zanič. Ma res ne razumem, kako to ne morejo porihrati. Res mi ni jasno, pa taki kao programerji. Še jst bi to bolje naredu, resno. Primer: v Magioneju, pred 2. ovinkom se eden ustavi, 10 se mu prilepi eden za drugim v vrsti in smodijo gume - LOL! Pa se eden fura na okoli 10 km/h in gleda rožice, ... pa še so take brezveznosti. Ma sramota no, sploh za tak čas. Citiraj Link to post
Recommended Posts