daks 193 Napisano April 4, 2014 Share Napisano April 4, 2014 Kaj je pa z MP? Se kej ve? Ker še ni dost postov o datumu izida MP, jih morš še zajebavat s tem al kej? Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano April 4, 2014 Share Napisano April 4, 2014 Ne sprmeljam pogovora .. Mogoce enkrat na mesc pogledam zadnje 3 poste, da vidim ce je kaj napredka od zadnjic kar probam. Predvidevam, da ga potem se kar nekaj casa ne bo al kako? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano April 4, 2014 Share Napisano April 4, 2014 Tale Nisan GT3 je pa ubijalski! Res,da še manjka nekaj hudih prog po katerih bi se lahko podil,samo moramo razumeti,da so lasersko skenirane,kar pa terja svoj čas. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano April 4, 2014 Share Napisano April 4, 2014 ... in denar. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano April 4, 2014 Share Napisano April 4, 2014 Jap. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano April 5, 2014 Share Napisano April 5, 2014 Vsi vemo za kaj se gre 4 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 5, 2014 Share Napisano April 5, 2014 Jest bi pa Šlajfo takoj zamenjal za kako čezlužno (Laguna, Bathrust), pa še bližnji Oschersleben, Donington Park, kjer so dirke zanimivejše, kot na sicer atraktivni, legendarni Šlajfi, ki pa je predolga in posledično se online eventi končajo klaverno... 2 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano April 5, 2014 Share Napisano April 5, 2014 mancSLO enakega mnenja sem tudi jaz. Donington in Oschersleben sta prav fantastična dirkališča in bi bila zelo velika škoda,da jih ne bi imeli lasersko skenirane. Morda pa v prihodnosti pride tudi to na vrsto Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano April 5, 2014 Share Napisano April 5, 2014 Glejte z svetle strani Naredijo šlajfo, folku se zmeša, sveži pritok denarja je občuten in kolikor bomo izgubili prog na račun tega ker bodo namesto dveh treh štirih prog izdelali šlajfo, bo potem priteklo denarja nazaj za dve, tri, štiri lasersko skenirane proge in imeli bomo nove proge plus šlajšo, le nekoliko več časa bo preteklo Skenirana šlajša je odlična kampanja za prihodnost AC. Popravite me če se motim, predvidevam, da bi se dalo potem te lasersko skenirane proge prodajat tudi podjetjem, ki se bavijo z simulatorji? 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano April 5, 2014 Share Napisano April 5, 2014 Jaz se strinjam z vsem kar je dobro. Šlajfa mi je ful dobra proga,ampak,ko grem na GT6 dirkat online in izberem šlajfo se ponavadi konča klaverno. Zakaj? Prvo,tudi sam ne poznam čisto vsakega ovinka tako kot bi ga moral,ker je pač proga nesramno dolga,polna pasti,ozka,izletnih con skorajda ni in bi moral prebiti vsaj 2 uri dnevno na tej progi,da bi vsak ovinek naštudiral v nulo,kar pa mi ravno ne diši,ker imam premalo časa.Še več pa je takšnih,ki niti meni ne segajo do kolen,torej so še slabši vozniki,ki ne poznajo proge,ne vedo kje je bremza in potem to več ni podobno dirki. Drugič pa je šlajfa bolj kot ne vzdržljivostna preizkušnja,vsi pa vemo,da je malo ljudi,ki zares zdržijo dva normalna kroga po tej progi. Torej masovno gledano,bo le paša za oči,dirk se ne bo dosti odvijalo po njej,bo pa lep zaslužek za Kunos,kot je že kimikaze napisal. Je pa res,da skenirane šlajfe še ni in tudi sam komaj čakam,da jo probam. Citiraj Link to post
T7ank 16 Napisano April 5, 2014 Share Napisano April 5, 2014 Ste ziher, da bo to vir zaslužka v kolikor bo kot DLC zaradi previsoke cene licence? verjamem, da imajo nek poslovni model zadaj, da so šli to delat, ampak vseeno je verjetno kar nekaj tveganja vštetega v izdelavo proge in izdajo kot DLC. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano April 5, 2014 Share Napisano April 5, 2014 Tveganja so vedno prisotna. Če bo cena prava,bo šlo kot med. Prvič: igra je na Steam platformi in z tem dostopna širši javnosti. Simulacija,ki jo "lahko voziš z gamepadom" in volanom bo zanimiva za "frocovje" in tako za nas,ki so nam simulacije lahko rečem vsakdanjost in pisane na kožo. Če bodo DLC-ji obogateni z zanimivimi progami,avtomobili bo zagotovo zmaga. Mene recimo v NkPro pritegneta le dve progi in dva dirkalnika,ostalo je za en "K",ker mi pač bol ležijo GT variante avtomobilov. Morda so tukaj brcnili v temo.Nevem,morda se motim.Morda so bili preveč simulacijsko opredeljeni in z tem se jim je zmanjšal krog oboževalcev,ker vsi vemo,da nas je malo,ki zares ljubimo simulacijo in nas bolj kot ne boli kita za grafično podobo(no malo že mora biti lepo ). No z prihodom AC pa so porihtali vse: lepa grafika,dobra fizika,skenirane proge,različne dirkaške serije in da se ne ponavljam,po mojem so zadeli v sredino tarče. Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano April 5, 2014 Share Napisano April 5, 2014 Kot dober gospodar, verjetno imajo izdelan poslovni načrt, po katerem bomo mi preplačali to licenco Oni, ki vodi marketing pravi, da so se marsikaj naučili Tveganje? Zagotovo. Ni poslovnega modela, pri katerem ne bi bilo tveganja, vprašanje samo kako si ga sposoben obvladat, omilit oziroma znižat na najmanjšo možno mero. Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano April 6, 2014 Share Napisano April 6, 2014 Na Šlafji ne rabiš online dirke, izziv bo že z Nissanom peljat pod 7 minut. DLCji so pa žal realnost današnje dobe, ko nam bodo nekaj prog (ali pa eno dooolgo) in nekaj avtov prodajali za dodatnih 15€. Citiraj Link to post
Recommended Posts