Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Spet nekaj manjših popravkov(če lahko temu rečeš manjših)

0.7.8
- Default launcher theme: Fixed an issue with assist level naming defaulting to "custom"
- Default launcher theme: Added option for toggling the setting of assists based on controller settings
- Default launcher theme: Added the option to clear the car preview cache and reload the UI

Legenda,saj te razumem,kdo pa ne pričakuje multija,ampak razumeti moraš,da vsak popravek je pomemben in to kaže na napredek. Tipi zares garajo,da nam ustrežejo in kot veš nas ni malo,ki smo kupili AC in glede na to, je tudi veliko napak,kajti kot končna verzija bo morala Assetto Corsa "laufati" brezhibno  na 99,99% vseh računalnikov. Za to sem jaz vesel dejansko vsakega updejta ;) Je pa potrebno še veliko postoriti,ker še vedno je kar nekaj glitch-ov. Sem pa bil presenečen,da so celo grafiko nekoliko optimizirali. Izbral sem 10 nasprotniko+ jaz, in ni igra niti 1x zablokirala oz,ni bilo frame dropa. Potem sem še povečal nekaj grafičnih nastavitev in je tudi takrat delovala tekoče. Super moram rečti.

Zanima me kako bodo zdekodiral MP glede na to da posnetek 2 krogov(enega avta!) "vaga" cirka 10MB.

Upam da bo čim bolj tekoče in brez trzanj...no ja slabše kot gtr2 netkoda ne more bit pa mam vseeno ooogromno dirk :)

Legenda,saj te razumem,kdo pa ne pričakuje multija,ampak razumeti moraš,da vsak popravek je pomemben in to kaže na napredek. Tipi zares garajo,da nam ustrežejo

Enim pač potrpljenje ne gre.

Zbriši igro in ponovno inštaliraj itak nimaš kaj zgubiti! Pač na novo nastaviš nastavitve,dodaš skine,če si jih dodajal in je to to.Drugače pa piši na AC forumu,saj za to so tam majstri in razvijalci,da pomagajo! Ali imaš originalno igro?