Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Ja ne vem, verjetno nimam tolk prakse s programiranjem AIja kot ti, ampak po mojih  dosedanjih izkušnjah bo Joco v MP bremzal takrat, ko bo to njemu pasalo, ne pa takrat, ko bo to AI določu :)

Hehe.......

Zgleda da se Mitja boji,da bo kot pri gran turismu oz.arkadnih igricah,ko na mp je počasnejši imel nekakšno "nadnaravno moč " in z lahkoto prišel spet v grupo.Tako,da se je o zmagovalcu vse odločalo na ciljni črti :)

MP meni pomeni brez AI voznikov, samo ljudje. Bolj me skrbi internetna koda, da ne bo laga, se pravi, da bo čista borba kolo ob kolesu - to je najtežje sprogramirati. Pra stari gpl je v temu še vedno car, če veste, da je bilo spodobno dirkati z 56k analognimi modemi. Ne pa danes na high ultra hitrih povezavah. No resnično upam, da jim uspe, sploh ker majo izkušnje iz nKp.

Mini update 0.7.6

- Further reductions to the launcher's physical RAM usage while the simulator is active.
- Huayra steering wheel lock to lock modification
- Huayra collision boxes adjustments
- Updates and fixes on new skins of BMW 1M S3 and BMW M3 E30 Drift
- Huayra fixed rims orientation

Hehe, ja AI sem tud sam probal zadnjič in res ni OK... Pa tud na 100% so počasni, če štartam od zadaj proti 8 AI(če jih dam več mi nabije proc na skor 100% in šteka) pridem v ospredje po pol do 1 kroga - če me ne zrinejo seveda :P Vsaj v Imoli....

AI je težko težko sprogramirat tako kot bi Kunos želel, da vozijo s pravo fiziko, ne neko svojo(tega ni še noben do zdaj probal). Če jim to uspe kolikor toliko izpilit bo tudi proti kompu včasih zanimivo odpeljat, ampak tako kot je zdaj je res bolj obup.

Glede MP sem bral že v nekem članku zelo dolgo nazaj, več kot 1 leto starem da so testirali z razvijalcem v Tajski(al nek) in je baje lavfalo brez trzanja, tako da že dolgo garajo na njem in sem zih da ne bo slab. Vprašanje samo kako dober. V nKpro najnovejši verziji niti ni tako slab netcode tako da v AC bo zih boljše.

Vau, RUF! Spet nova licenca!  [smoke]

MP meni pomeni brez AI voznikov, samo ljudje. Bolj me skrbi internetna koda, da ne bo laga, se pravi, da bo čista borba kolo ob kolesu - to je najtežje sprogramirati. Pra stari gpl je v temu še vedno car, če veste, da je bilo spodobno dirkati z 56k analognimi modemi. Ne pa danes na high ultra hitrih povezavah. No resnično upam, da jim uspe, sploh ker majo izkušnje iz nKp.

Nisem ravno neki programer,ampak kaj ima MP in Ai skupnega? Nič Mitja,ker,če se midva pomeriva v dirkanju in oba veva kdaj je potrebno pritisniti na plin ali bremzo potem lahko celo dirko furava kolo ob kolesu,razen,če bo kateremu od naju ponagajala internetna povezava,takrat pa lahko nastane problem. Sicer pa pri teh internetnih povezavah naj ne bi bil nek hud problem,razen,če boš fural z enim iz USA,ker potem pa lahko zares pinga :D

Sicer je Ai zares butast,ampak so ga že kar porihtali,sicer pa se ne bom nekaj dosti podil z Ai,ker ni nikoli tako dobro kot z čovekom. Dokler ne bo MP nabijam GT6 in netkar Pro ;)

Men se zdi tale AI v Assetti zelo dobr, KO SI VŠTRIC z AI-jem. Sem šel že 3 wide v 5. ovinek v Nurb. brez dotikov med nami.

Bolj so zanič, ko si enkrat pred ali za njimi, takrat pa ne pobremzajo, če jih brakecheckaš, ali pa kdaj bremzajo kar za brezveze. 

Tak ko je PEK reku..včeri naprimer sm šou z dvema formula vštric skoz zadnji ovinek v monzi potem pa še celo ravnino, ko smo zabremzal je en šou pred mene tist ko je ostal za mano je tut še pravočasno zabremzu, ampak je potem pri izhodu iz ovinka pelal ko da me ni. Zadek kr zrinu boli ga :D