gojzer 126 Napisano March 14, 2014 Share Napisano March 14, 2014 V večini popravljajo malenkosti, novosti je bolj malo... 1 Citiraj Link to post
igi 51 Napisano March 14, 2014 Share Napisano March 14, 2014 Če bo tole do božička v verziji 1.0 bom jaz zelo prijetno presenečen 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 14, 2014 Share Napisano March 14, 2014 Tole se bo še vleklo kot je videt,popravljajo pa bore malo,sicer pa moram prvo probati ko prispem domov kako se kaj obnaša Ai,ker nazadnje sem obupal ker so me vsake toliko časa spravli v pesek Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano March 15, 2014 Share Napisano March 15, 2014 Aristotelis Vasilaskos: To clear things up a bit on the multiplayer rumours and similar things.It is planned to have it working for March but March has 30 days. Also, planned doesn't mean it will happen for sure. Problems could get in the way, real life could get in the way (i.e. I was involved in a 4 car pile up last Friday... **** happens). Sometimes unexpected occasions and features get in the way, check the last lines of today's announcement to get a hint... there are NDA's in the middle, but things are much bigger than what that small paragraph shows... Anyway, we never gave an official statement about multiplayer. We might have said off the record that we would like to do so, but never said we are definitely sure about dates. If you read a journalist interpretation of our words, we can't simply run behind everybody to correct them. And even if we do, we're talking thousands of people not following the news, reading a line here and another there and so on. It's like a broke telephone game, everyone says his own version. This is an early access, things happen when ready and until now things are happening on a good cadence I think. IMHO as a development team, we've been very honest and very straightforward on what we do with AC, and modesty apart, also very willing to share ideas, opinions and feedback everywhere in the internet. Don't know what your interaction experience with other developers are (although I have an idea and I don't blame them), but I think we do pretty well. I understand some might be disappointed by an update because the content released is not their favorite one. I understand some might be disappointed by an update because the issues they have with the sim are not addressed yet. But I repeat, things are released when they are ready and that is the maximum our small team can do. We still need around 6 hours of sleep a day, but we're working hard to eliminate this wasted time Povezava! Citiraj Link to post
T7ank 16 Napisano March 15, 2014 Share Napisano March 15, 2014 Res brezveze jokate glede MP. Zadeva je v razvoju, bo ko bo. Škoda živciranja in čakanja, kdaj pa je že izšel kak špil poplanu, katerega se je na veliko čakalo? Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano March 15, 2014 Share Napisano March 15, 2014 Še zmeraj nadgrajujejo verzije na 14 dni in se tega držijo, kar je zelo pohvalno. Do MPja pa ne preostane drugega, kot drajsanje krogov na vse mogoče načine. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 15, 2014 Share Napisano March 15, 2014 Se posipam z pepelom Do multija pa bom nabijal GT6 malo za fun Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 16, 2014 Avtor Share Napisano March 16, 2014 Bo treba BF4 nazaj kupiti 2 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 16, 2014 Share Napisano March 16, 2014 Kup si raj titanfall..to je tak v izi zabava Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano March 17, 2014 Share Napisano March 17, 2014 Video iz AC je malce pohitren da se ujema z Vettlom drugače pa res noro realno izgleda Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 17, 2014 Share Napisano March 17, 2014 Ni taprav zvok Citiraj Link to post
marcy 60 Napisano March 17, 2014 Share Napisano March 17, 2014 Zgornji posnetek Endurance special event: Povezava! 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano March 18, 2014 Share Napisano March 18, 2014 Mal sem vozu z AI učeraj. In morem rečt, da slabše še nisem videl nikjer. Kva to delajo mi ni jasno, res. 2 dirki sem odpelu in za to porabu ziher 20 štartov. To kar neki bremzajo brez veze, če imaš pa prednost, te pa ulovijo takoj. Samo itak potem spet kar neki bremzajo in se izgubijo Čudn use skup. Če bo MP tak, bo obup, upam pa da se motim. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 18, 2014 Share Napisano March 18, 2014 Kako bi pa bil lahko MP tak? Mal ga biksaš 1 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano March 18, 2014 Share Napisano March 18, 2014 Mogoče pa misli da bo v MP vajeti v svoje roke prevzel AI 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts