Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Lotus kar cool, setup je vse, itak. S tem mojim se kaj več ne da (2 sekundi zadaj). Je za zadevšna kar zanimiva, ni tko enostavno za-obvladati. V nizkih prestavah je precej brutalna, pri visokih pa užitek zaradi ogromno podtlaka. S1 nisem niti probal.

Je na Nurr zakon za druge avte - špica proga.

Ampak pogrešam MP :(

Sem probal vceraj mal na hitr. Kar vsecno samo moti me ker res nimam filinga kdaj me bo zasukalo, pa grip mi je malo tak cuden vcasih.. Kot da bi blo on-off :S Drugace pa lepo zgleda.. Me mocno spominja na avtogp avte.. Tudi casi so nekje podobni.

Sem probal vceraj mal na hitr. Kar vsecno samo moti me ker res nimam filinga kdaj me bo zasukalo, pa grip mi je malo tak cuden vcasih.. Kot da bi blo on-off :S Drugace pa lepo zgleda.. Me mocno spominja na avtogp avte.. Tudi casi so nekje podobni.

Jaz tega problema nimam. Mogoče bi si mogu mal nastavitve volana spremenit.

Moje nastavitve:

Gain         110

Filter            0

Damping    13

Kerb Effects    20

Road Effects     0

Slip Effect        10

assetto-corsa.jpg

We need your opinion! JOYPAD SUPPORT

Nisem siguren,ampak mislim,da je samo za igralne ploščke,ampak vidim,da  so nekateri podali mnenja tudi za volan. Se splača malo pokomentirati ta FFB v igri in morda se bo kaj spremenilo na bolje,ker brezveze že ne sprašujejo ;) 

Ps.: Malo me raz*izdi to z ploščki. Simulacija ne bi smela poznati besede joypad  [Joj]  [wall]