Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

BTW GT3 soft gume je treba "ulavfat". Sprva so kot na ledu, potem pridejo na 100% po slabem krogu in so na optimumu en leteč krog. Tako da raje vozite na medium ;)

McLaren GT3 mi je res všeč, nekaj čist novega za vozit. Problem je v tem, da dobiš v hitrih ovinkih(sploh Silverstone) kar naenkrat snap-oversteer ki je skoraj neulovljiv. Zadnji spojler na 7 ali 8 pomaga precej ampak še vedno mala napaka v hitrem ovinku in se takoj obrneš. Malo čudno pomoje.

V glavem pa se pelje tako kot bi pričakoval. Nima tiste okretnosti kot npr. Z4 GT3 ampak ne vem, težko opisat, precej bolj natančno moraš vozit, manj agresivno.

Je pa FFB vsaj na Mclarnu nekam lagiran. 

Mešani občutki... Upam da to popravijo.

Še moj set, nekaj na hitro... Ampak bolje od default ;)

http://www.sendspace.com/file/ki3scv

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

BTW GT3 soft gume je treba "ulavfat". Sprva so kot na ledu, potem pridejo na 100% po slabem krogu in so na optimumu en leteč krog. Tako da raje vozite na medium ;)

McLaren GT3 mi je res všeč, nekaj čist novega za vozit. Problem je v tem, da dobiš v hitrih ovinkih(sploh Silverstone) kar naenkrat snap-oversteer ki je skoraj neulovljiv. Zadnji spojler na 7 ali 8 pomaga precej ampak še vedno mala napaka v hitrem ovinku in se takoj obrneš. Malo čudno pomoje.

V glavem pa se pelje tako kot bi pričakoval. Nima tiste okretnosti kot npr. Z4 GT3 ampak ne vem, težko opisat, precej bolj natančno moraš vozit, manj agresivno.

Je pa FFB vsaj na Mclarnu nekam lagiran. 

Mešani občutki... Upam da to popravijo.

Še moj set, nekaj na hitro... Ampak bolje od default ;)

http://www.sendspace.com/file/ki3scv

Se kar strinjam z izjavo. Zelo nemiren v hitrhih ovinkih. 1x me je izstrelilo s steze v Mugellu. AI je pa odpilen :D

Z4 GT3 je veliko bolj stabilen. Sta mi pa oba avtomobila zelo vredu.

Meni pa prav nasprotno,zelo dobro se drži cestišča in sem zelo presenečen nad vodljivostjo dirkalnika. 1x me je zaneslo v Vallelungi in sem že mislil,da bom končal v ograji,pa sem ga enostavno popravil z bremzo in kasneje z gasom. Drugače pa moj čas Vallelunga 1:35:779, ampak sem pozabil izklopiti ABS :D Sicer pa še ful lufta in tudi nastavitve sem bolj kot ne na hitro skupaj spacal ;)

A daj ne me jebat! A zdaj bomo pa vsakih 14 dni dobivali še vmesne verzije [guns]

Kje je šeee 1.0 verzija [buzara]

Ne se z tem obremenjevati, saj veš kdaj pride 1.0 in do takrat je še kar nekaj časa. Sicer pa probaj, ne bo ti žal. So že kar dobro poštimali v tej verziji, tako da volan v roke in gasa ;)

Soon :)

Multi bo marca, to je važno. No, vsaj slišal sem tako. Je pa treba rečt da je to simulacija in je ogromno enih stvari za spilit. 

Ko bo bo, jst se s tem ne obremenjujem preveč. Saj rF2 je že dolgo kao izven bete ampak po že kar dolgem času ima še vedno velik problemov.

Važno da mamo podporo za Oculus Rift, verjetno ima vsak Janezek v Sloveniji vsaj dvoje očal doma.

Multi bo marca ja, katerga marca je še vprašanje.

Razvoj zgleda že kot pri Project CARS, samo da nočejo o tem govoriti naglas.

No, kdaj pride?

Kaj so porihtali, par tistih bugov so dali ven in McLarna not...to je to...kar bi moglo biti baje ven že novembra!

Že to,da vsake toliko časa dobimo kak dirkalnik,polno popravkov za katere se trudijo in nas poslušajo je ful veliko vredno. Sem mislil,da sem jaz nestrpen :D Meni je recimo ta novi Mclaren ful dober in sem dolgo čakal na njega. Dodali so tudi poškodbeni model turbine in motorja,kar pomeni začetek poškodbeniga modela. Grem pa stavit,da zna še danes ali pa jutri priti kakšen popravek,ki ga zmečejo skupaj glede na objave dirkačev. Meni je kar všeč njihov sistem in tako kot kaže sedaj bo igra izpiljena v nulo.

Po dolgem času sem spet vsedel za volan včeraj zvečer. Probal 0.6.5 verzijo in na oko ni nobene spremembe. Novi GT3 McLaren je kar cool za vozit, ampak full simple (sej iz vso to štromarijo, tudi v resnici ni kakšna kunšt).

Anyway, čakam na MP.