Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

En popravek je ravnokar prispel:

0.6.1

- Look back fixed for some cars

- Removed time parameter in replay.ini

- No more need to attach race.ini or race_out.json since they are printed in log

- Improved collisions with ground

- Small optimizations in collision boxes on some cars

- LOD fixes for Ferrari F40 to improve framerates

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Še en.

Zgleda, da za hobi ob vikendih delajo popravke :oops:[ok]

0.6.2

- Improved collisions detection & AI response

- Cpu warning is the same for all the languages

- Fixed smoke on replay exit

- Drift mode :: minimum bonus seconds

- Difference displayer now display the difference on total time

- some gui fix

Sem preizkusil verzijo 0.5.3 (iz pašnikov) in imam mešane občutke. Prej bi rekel, da gre za res dobro arkado, kot pa simulacijo, morda je ta verzija še tako neizpopolnjena, kaj pa vem. Od tech previewa zadeva deluje dosti bolj tekoče, to je pa nekako to. Od formul pa notri samo nek nižje razredni bolid, čeprav je imel Kunos v NetKaru več enosedežnikov. Lotusov 49 se od iRacingovega modela in tistega v GPL razlikuje kot dan in noč. Sem šel 2x preverjat če imam res vse pomoči izklopljene.

Dopuščam možnost da je zadeva še tako zelo nedodelana, ampak trenutno me je navdušila ravno tako kot project CARS. Sploh ne :)

Hja malo poglej čase tu:

Povezava!

In ko boš enkrat sekundo za rekordom boš videl kako težko lahko postane vozit tudi najlažji avto(Taatus). Lotus 49 je za nedeljsko vožnjo res simple, ampak da greš hitro moraš it pod določenim kotom kar ja pa zelo težko. Mogoče še nisi probal Ferrarija F40? :) Sicer pa tud setupi po defaultu so malo bolj "varni" ;)

No tole je pa res arkadno!

Po cca 10 krogih na Imoli z Z4 gt3...1:46.7, ni ravno bogvekaj. Občutek med vožnjo je...mrtev, avto zares nekako začutiš šele ob močnejšem zaviranju v ovinek.

@Hlod: že 10 let ga vozim, simulacije pa 16let, od tega na volan 13let.

Nisem napisu nič kar bi blo v zvezi z nespoštovanjem ;)

Vseeno pa primerjat fiziko s project CARS kjer je tulk nedovršena in napačna na mnogih področjih nesmiselno. Prej bi rekel da FFB ni tako dober kot v rfactorju2, ampak vse ma svoje prednosti in slabosti. Zaenkrat mi je ac še najbljižje realnosti, vsaj obnašanja avtov, malo filinga res manjka ampak veliko je odvisno tudi od nastavitev volana.

Po cca 10 krogih na Imoli z Z4 gt3...1:46.7, ni ravno bogvekaj. Občutek med vožnjo je...mrtev, avto zares nekako začutiš šele ob močnejšem zaviranju v ovinek.

@Hlod: že 10 let ga vozim, simulacije pa 16let, od tega na volan 13let.

A ti si tisti,ki je pri iRacingu in rFactorju odnesel vsa odličja in sedaj furaš pravi bolid F1 pri Ferrariju?! Pozabil pa si,da je Assetto Corsa early access torej smo vsi,ki smo igro kupili beta testerji,ki poročamo napake ljudem,ki so pristojni za razvoj igre. Ti pa se tukaj repenčiš kako ti igra ni dobra pa čeprav si jo snel z travnika. Če si ti ne znaš nastaviti v nastavitvah FFB ti mi nismo krivi. To,da 10 let furaš avto še ne pomeni,da imaš izkušnje,kajti le te si v prometu nabiraš celo življenje. Jaz furam že več kot 20 let od tega sem imel dva super (za moje pojme) športna avtomobila,opravil več varnih voženj v Vranskem na poligonu varne vožnje,bil sem inštruktor vožnje v SV in ti lahko povem,da mi je AC najboljši približek realnosti. Ne rečem,tudi rFactor in iRacing sta čudoviti simulaciji ampak AC mi je trenutno na 1.mestu.

Kva ste se pa zdj razjezili, ko je nekdo rekel da mu ni lih najbolj všeč... [Joj]

To ime se je pojavljalo v top slo simracingu, ko ste mel tuki nekateri še tamlečne zobe... (pa še hec ni tole ampak resnica)

Kva ste se pa zdj razjezili, ko je nekdo rekel da mu ni lih najbolj všeč... [Joj]

To ime se je pojavljalo v top slo simracingu, ko ste mel tuki nekateri še tamlečne zobe... (pa še hec ni tole ampak resnica)

IMHO razjezi me to,da se tukaj nekaj repenči,kak ni dobro,fura pa travniško verzijo!!