silicijeva dolina 1 254 Napisano January 18, 2014 Share Napisano January 18, 2014 Z mojo polomljeno angleščino in Google translate sem ustvaril glasovanje. Navali narode in morda se bodo zganili. Če ne bodo prej umaknili ali pa kakor koli razveljavili glasovanje Povezava! Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano January 18, 2014 Share Napisano January 18, 2014 Kaj penzionisti spet tarnate Mate RSR timing pa navali na rekorde Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano January 18, 2014 Share Napisano January 18, 2014 Vidiš ko nič ne berete. So povedal pr kunusu da 90% ljudi ne igra multiplayerja ampak raje z računalnikom ker so bolj na njihovem nivoju. Tako da najprej denar pol pa ostalo Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 18, 2014 Share Napisano January 18, 2014 Vem na kaj cilja Kunos,no sedaj bo glasovanje pokazalo,če imajo prav Mislim,da trenutno glasovanje gre v prid grupnjakov Treba je pritisniti na njih,da se malce zganejo z multijem. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 18, 2014 Share Napisano January 18, 2014 Kaj penzionisti spet tarnate Mate RSR timing pa navali na rekorde Glej porabljen denar je šel za simulacijo dirkanja z katero se bodo ustvarila mnoga prvenstva (nekatera so se že). Slej kot prej ti dojadi nabijanje krogov brez nasprotnikov. Ai pa je tako lesen,da bi jih lahko bilo sram! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano January 18, 2014 Share Napisano January 18, 2014 AI v takem špilu sploh nima kaj iskati, to je dejstvo. Ampak... Vsi vemo zakaj je! So že greedy on money, to je že slabo. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano January 18, 2014 Share Napisano January 18, 2014 Meni osebno je čist vseeno za AI. Tako, da karkoli naredijo pač naredijo (za tiste, ki jim je pač to najbolj pomembno upam da zrihtajo kot se gre). Kot sem že rekel, sem sprobal in se pač ne vidim več vozit proti AI. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano January 18, 2014 Share Napisano January 18, 2014 Jst sem se že zdavnaj naveličal nabijat kroge v prazno. Ne rečem da nabijam kroge offline, ampak kot trening za online dirko. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano January 18, 2014 Share Napisano January 18, 2014 Beri: Povezava! HUDO! To je današnja mladina! ps: kva bi ga tepel, da bi se še jaz naveličal Za take je pa res treba imeti AI in bolim se da jih je dandanes ogromono. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 18, 2014 Share Napisano January 18, 2014 Dejte kaj zanimivga sem kopirat s foruma, ne mislm se na njihov forum prjavlat. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano January 18, 2014 Share Napisano January 18, 2014 Nič pametnega. Smo jih pa kar dobr zbodli, haha. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano January 18, 2014 Share Napisano January 18, 2014 Nič kaj dobro, enga si šou žalit zato ker se ne strinjaš z njegovim mnenje..kar je še bolj otročje kot njegov nick. Tud sam mam rajš multiplayer kot pa AI, ampak vseen. Odpeljal sem nekaj dirk danes 1 na 1. In ko te AI zazna in ve da si tam imaš lahko dobre borbe, vedno te napade če je le mogoče, če vidi da si zajebu bremzanje se tut odmakne. Mislim da ko bo spuliran bo tole edn izmed boljših kar jih je sedaj. Brez velikega števila kupcev, ki jih pritegne ravno AI ta igra ne bo imela zadosti denarja da bi se razvijala v smer, ki si jo želimo. Tak da vse je za neki dober. 2 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano January 18, 2014 Share Napisano January 18, 2014 Vi kr nabijajte po forumu ker ne bo 1% zaleglo Jaz rečem da do v1.0 ničesar ne sodim. Zato je tud cena za beto 10eur nižja... 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 18, 2014 Share Napisano January 18, 2014 Res ste otročji. Bonča, spuščaš se na nivo 12 letnikov. A če je teb Ai dosadan mora biti vsem? Matr al sam nase gledaš. Jebiga, eni bi radi tudi offline imeli dirke. Ti pa kot da si glavni tle drugim govoriš take da glava boli... 2 Citiraj Link to post
daks 193 Napisano January 18, 2014 Share Napisano January 18, 2014 Res ne vem v čem je problem da enim paše igrat proti AI?? Vsakmu svoje, in res ni treba bit žaljiv do ljudi z drugačnim mnenjem, ker nikomur nič ne vsiljuje. Meni se zdi čist super da nardijo AI, tut drag race je super da je, to so reči, zarad katerih bojo prodal/zaslužil ogromno, in edino na ta način si lohk obetamo nove licence za avte in proge. Tko kot je v enem intervjuju blo povedano, da bi z $$ za licence avtov lohk kupil luksuz vilo na obali Floride: ni dnarja - ni muske. Citiraj Link to post
Recommended Posts