Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Dolga bo še ta pot do 1.0 ;) OK,dobili smo uraden Ai,ampak morajo še dosti postoriti glede tega. Preveč je zaletavanja v zadek,včasih dobim občutek,kot,da vozijo neko drugo dirko,zavirajo ko sploh ne bi rabli,... Lahko bi recimo vključili Ai v dirkaški vikend oz. da bi si lahko sam izbral z kakšnim dirkalnikom želim voziti,koliko naj bo nasprotnikov,... Saj vem,da je Early Access,ampak,če že nekaj delajo naj potem to naredijo tako kot je potrebno. To predvsem mislim na lastno izbiro dirkaške serije,prog in števila udeležencev dirke. ;)

Zaenkrat lahko s skrekanim ai-jem voziš opcijo quick race, izbrati moraš le te avte, ki so zdaj dostopni kot ai v tistih misijah.

Ja,sem včeraj ugotovil,ko sem si nastavil za nasprotnika Ferrrari 599xxEvo je kar odtaval z ceste,ko sem ga prehitel.Pa še driftat je začel ko nor :D

Drugače pa so še včeraj dodali dva updejta

0.5.2

- fixed opponents engine volume typo

0.5.1

- opponents engine volume tuned

- fixed Golden Glory achievements

- fixed replay race loading

Super je,ker si lahko sprogramiraš svoj event,z lastnim imenom dirke,imena dirkačev spreminjaš po lastni izbiri,dodajaš kateri skin bo imel kateri dirkač,....

Prav uživam v Mugello z Ferrari 458,čeprav moraš imeti kar živce,ko se ti non-stop zaletavajo v zadek :D

V direktoriju X:\Programske datoteke\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\content\specialevent imaš evente. Izbereš recimo mapo 26 in jo kopiraš ter prilepiš,da nastane nova kopija mape 26. Ker je map 27 poimenuješ to kopijo v 28 in tudi v mapi kjer je datoteka .ini dvakrat klikneš na njo in spremeniš

[sPECIAL_EVENT]

GUID=28

Sedaj si dejansko dobil nov event,ki si ga spreminjaš po svoji želji. Lahko si tudi preimenuješ dirko:

[EVENT]

NAME=Dirka velikanov

DESCRIPTION=Race

Priporočljivo je uporabiti dirkalnike,ki so že v eventih,ker drugače prihaja do napak(prehitiš nasprotnika on pa začne recimo driftati po progi.

Spremeniš lahko tudi lap invalidator(omejitev 50Km/h),ker zna biti moteče:

[LAP_INVALIDATOR]

ALLOWED_TYRES_OUT=-1

Privzeto je "alloved tyres out 3,ti pa narediš -1.

Spreminjaš lahko tudi skine in dodaš katerega svojega:

[CAR_0]

MODEL=-

SKIN=24

DRIVER_NAME=Mirko z Radirko

NATIONALITY=Slovenia

Napraviš lahko kolikor želiš dirkalnikov,ki bodo tekmovali proti tebi,ampak moraš potem tudi nastaviti število v datoteki,da ti bo v igri prikazovalo vse voznike:

[RACE]

TRACK=mugello

MODEL=ferrari_599xxevo

CARS=13

FIXED_SETUP=0

Če pa se ti ne da vse to delati sem pripravil eno dirko za tebe z BMW M3 E30. Napisal sem ime dirkača Mitja Bonca,če pa bo še kdo drug dol potegnil pa si samo ime spremeni ;)

http://www.mediafire... Race Imola.rar

AI je porazen, ampak občutek z več dirkalniki na progi je pa odličen :)

Se strinjam Maxl. Sem probal 5 krogov in razočaranje totalno. AI je čisto ne vozna. Kr neki. Pa kva se sploh mučijo s tem, kdo bo danes še vozu z nekimi računalniki. Samo čas izgubljajo in nas "nategujejo". Naj raje naredijo samo MP in to je to! Sploh jih ne razumem. Ko bo enkrat Mp, ne bo niti eden več vozil z AI definitivno. Sem res razočaran. No, AC is on hold! Back to rF zgleda.

Se popolnoma strinjam! Dajmo jim malo zagušit na forumu ;)

Jaz to že delam - namenoma! Barabe. To pa ni res ni vredno nobenega denarja. Tako AI jaz sprogramiram v nekaj dneh zagotovo. Je prav sramota. Še prastare simulacije (GP, GP2 GPL) so imele svetlobna leta boljšo. Mene bi bilo sram, da zraven takega izdelka dodam to! Res.