Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Kokr vidm nasprotnikov sploh nemorš utišat sploh ne slišm svoje mašine [jezik12] Ta opcija bi mogla bit.

/opa meu sm zvočnike naštimane na 5.1 in je toliko zvočnih efektov da komaj slišiš svoj avto zato sem prestavil na 2-2 potem je v redu se sliši samo tvoj avto in ne drugih, Al s bmw m3 e30 pa mugello zakon :D

Danes po dolgem času spet gtr2 in rF1 upalim... GTR2 je še vedno top medtem ko rFactor mi enostavno ne potegne več. Prav pogrešam tist gumijast filing na volanu, feeling vsake grbinice, odklona na progi, minimlanega oddrsavanja...

Ma res...AC - to je to! Samo da pride še 1.0 verzija in imamo novega kralja.

Dolga bo še ta pot do 1.0 ;) OK,dobili smo uraden Ai,ampak morajo še dosti postoriti glede tega. Preveč je zaletavanja v zadek,včasih dobim občutek,kot,da vozijo neko drugo dirko,zavirajo ko sploh ne bi rabli,... Lahko bi recimo vključili Ai v dirkaški vikend oz. da bi si lahko sam izbral z kakšnim dirkalnikom želim voziti,koliko naj bo nasprotnikov,... Saj vem,da je Early Access,ampak,če že nekaj delajo naj potem to naredijo tako kot je potrebno. To predvsem mislim na lastno izbiro dirkaške serije,prog in števila udeležencev dirke. Kar pa se tiče vodljivosti avtov,pa kapo dol. Filing je sedaj še bolj realen,ko zaviraš moraš prekleto paziti koliko boš pritisnil na pedalko,ker kolesa znajo lepo blokirati. Sicer sem se najbolj bal frame dropa ampak moram napisati,da ga nisem opazil in z vsemi temi Ai nasprotniki zelo tekoče deluje(enako kot prej ko sem sam fural).

Komaj čakam na multiplayer ter spremenljivo vreme ;)

A release 1.0 se že ve okvirno kdaj naj bi bil mogoče? Kar so do zdaj nardil je res top, je pa tut res, da kar še nismo sprobal ne vemo na kakšni stopnji razvoja je, in imam občutek da je 1.0 še zelo daleč. Lahko pride MP naslednji teden, ampak manjka še veliko stvari, predvsem dinamike, da bo iz dobrega early acces ratala dobra končna verzija - nabiranje gume, vreme, izraba gum itd. Po pravici povedano, kar se mene tiče, bi blo bolš da bi z AI-jem počakali še mal in izdal ko bo poštimano, ker tko kot je zdaj, je le slaba reklama..

Pa ni to slaba reklama. Oni naredijo mi pa testiramo in jim pošiljamo podatke o napakah. Tako je v vsaki Early Access igri. Če se testira na več PC-jih in različih strojnih konfiguracijah je to dobro za širšo javnost ko bo izšla končna verzija te simulacije.

1M je top za driftat in dirkat. :)

AI je požrešn vsaj zame ko svinja... FPS/3 če mam AI.

AI je nekak dober ko si vštric, kadar nisi je navadn osu. :P

Obnašanje vseh avtov je zdaj še boljše se mi zdi.