Robert_S 102 Napisano January 17, 2014 Share Napisano January 17, 2014 Tipčn AI ko se ne zna izmika, te kar nasad v šupak, drgač pa zakon. Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano January 17, 2014 Share Napisano January 17, 2014 Kokr vidm nasprotnikov sploh nemorš utišat sploh ne slišm svoje mašine Ta opcija bi mogla bit. /opa meu sm zvočnike naštimane na 5.1 in je toliko zvočnih efektov da komaj slišiš svoj avto zato sem prestavil na 2-2 potem je v redu se sliši samo tvoj avto in ne drugih, Al s bmw m3 e30 pa mugello zakon Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano January 17, 2014 Share Napisano January 17, 2014 AI še bo kr mogu bit ornk dodelan. Alieni so noobi Nov tyre model je res bol podobn pravemu volanu. Sploh skoz ovinke. Bmw 1m je epic drift igračka. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano January 17, 2014 Share Napisano January 17, 2014 OK peljal nove avte. Lotus je ok. BMW je super. AI so sami čudaki Sem pa peljal mugello bmw. 5 krogov pa do 3 mesta na Hard. Več pa nisem sprobaval. Upam da naslednji update prinese MP. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano January 17, 2014 Share Napisano January 17, 2014 1 na 1 z Bmw 1M je pa zlo epic. Mal zmodaš ac pa je Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 17, 2014 Share Napisano January 17, 2014 1 na 1 z Bmw 1M je pa zlo epic. Mal zmodaš ac pa je Tako si zmodal povezava! Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano January 17, 2014 Share Napisano January 17, 2014 Js sm kr potegnu datoteko par strani nazaj. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 17, 2014 Share Napisano January 17, 2014 Lahko deliš link od koder si potegnil, ker ne najdem Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 17, 2014 Avtor Share Napisano January 17, 2014 AI bo idelna opcija za ta deževen vikend Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 17, 2014 Share Napisano January 17, 2014 Škoda, ker še ni dežja v AC 1 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano January 17, 2014 Share Napisano January 17, 2014 Danes po dolgem času spet gtr2 in rF1 upalim... GTR2 je še vedno top medtem ko rFactor mi enostavno ne potegne več. Prav pogrešam tist gumijast filing na volanu, feeling vsake grbinice, odklona na progi, minimlanega oddrsavanja... Ma res...AC - to je to! Samo da pride še 1.0 verzija in imamo novega kralja. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 17, 2014 Share Napisano January 17, 2014 Dolga bo še ta pot do 1.0 OK,dobili smo uraden Ai,ampak morajo še dosti postoriti glede tega. Preveč je zaletavanja v zadek,včasih dobim občutek,kot,da vozijo neko drugo dirko,zavirajo ko sploh ne bi rabli,... Lahko bi recimo vključili Ai v dirkaški vikend oz. da bi si lahko sam izbral z kakšnim dirkalnikom želim voziti,koliko naj bo nasprotnikov,... Saj vem,da je Early Access,ampak,če že nekaj delajo naj potem to naredijo tako kot je potrebno. To predvsem mislim na lastno izbiro dirkaške serije,prog in števila udeležencev dirke. Kar pa se tiče vodljivosti avtov,pa kapo dol. Filing je sedaj še bolj realen,ko zaviraš moraš prekleto paziti koliko boš pritisnil na pedalko,ker kolesa znajo lepo blokirati. Sicer sem se najbolj bal frame dropa ampak moram napisati,da ga nisem opazil in z vsemi temi Ai nasprotniki zelo tekoče deluje(enako kot prej ko sem sam fural). Komaj čakam na multiplayer ter spremenljivo vreme Citiraj Link to post
daks 193 Napisano January 17, 2014 Share Napisano January 17, 2014 A release 1.0 se že ve okvirno kdaj naj bi bil mogoče? Kar so do zdaj nardil je res top, je pa tut res, da kar še nismo sprobal ne vemo na kakšni stopnji razvoja je, in imam občutek da je 1.0 še zelo daleč. Lahko pride MP naslednji teden, ampak manjka še veliko stvari, predvsem dinamike, da bo iz dobrega early acces ratala dobra končna verzija - nabiranje gume, vreme, izraba gum itd. Po pravici povedano, kar se mene tiče, bi blo bolš da bi z AI-jem počakali še mal in izdal ko bo poštimano, ker tko kot je zdaj, je le slaba reklama.. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 17, 2014 Share Napisano January 17, 2014 Pa ni to slaba reklama. Oni naredijo mi pa testiramo in jim pošiljamo podatke o napakah. Tako je v vsaki Early Access igri. Če se testira na več PC-jih in različih strojnih konfiguracijah je to dobro za širšo javnost ko bo izšla končna verzija te simulacije. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 18, 2014 Share Napisano January 18, 2014 1M je top za driftat in dirkat. AI je požrešn vsaj zame ko svinja... FPS/3 če mam AI. AI je nekak dober ko si vštric, kadar nisi je navadn osu. Obnašanje vseh avtov je zdaj še boljše se mi zdi. Citiraj Link to post
Recommended Posts