kimikaze 342 Napisano January 6, 2014 Share Napisano January 6, 2014 Velikokrat se pozablja na nastavitve vhodnih enot(volan, gas, bremza,...). V praksi se je že večkrat izkazalo, da se z primerno nastavitvijo vhodnih enot pridobi veliko več kot samo z zamenjavo setupa z boljšim. Konec koncev za popolno kontrolo, rabimo za vsako kombinacijo avtomobila in proge drugačne nastavitve vhodnih enot, ki so prilagojene nekemu setupu, kateri pa je prilagojen našemu stilu vožnje. Vsaka dobra simulacija upošteva ta aspekt vhodnih enot ki je zraven ostalih faktorjev enakovreden člen, ki določa uspešnost. Začuda pa uporabniki večino časa posvečajo lastni vožnji in setupu(s čemer seveda samo po sebi ni nič narobe), natavitve vhodnih enot pa pustijo skoraj vedno enake, kar je po moje velika greška. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 6, 2014 Share Napisano January 6, 2014 Za sekunde in tisočinke je lahko krivec tudi premali FPS,kar privede do zatikanja oz. netekočega grafičnega prikazovanja,kar pomeni tudi naš reakcijski čas v igri. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 6, 2014 Share Napisano January 6, 2014 A pol vem zakaj sem bil vedno v sredini, ker mate vsi 2x tolk fps k jst 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 6, 2014 Share Napisano January 6, 2014 Pa bi vseeno rad probal kak setup BMW M3 E30 Group A na Vallelungi s katerim ste odpeljali okoli 1:42, da vsaj vidim, kako gre? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 6, 2014 Avtor Share Napisano January 6, 2014 Mogoče dobiš tukaj kaj uporabnega. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano January 6, 2014 Share Napisano January 6, 2014 Manc - priporočam da si prebereš kaksno od knjiig Speed Secrets in od Skip barberja in se naučis osnov. Ko si enkrat 3 sekunde od rekordov, potem poznaš osnove... Odličen video od Skipa: Setup je lahko tudi pri top voznikih zelo različen, pa so vseeno povsem skupaj. Point tega je da poznaš svoj stil vožnje, kaj kakšna nastavitev sploh spremeni in s setupom prilagajaš avto sebi. 1 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano January 6, 2014 Share Napisano January 6, 2014 Imel sem enkrat priložnost voziti setup od Huttuja. En ga je poslal kolegu iz Radicals. Setupa nisem mogel voziti ker je mel toliko prekrmarjenja, da vsakič ko sem zaviral in čisto malo obrnil volan, me je zasukalo. Jaz vozim od drugih setupe, če se meni ne da ubadat oz. grem totalno v napačno smer. Na koncu vedno nekaj spremenim da mi bolj odgovarja. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 6, 2014 Share Napisano January 6, 2014 Haha Paps, jaz se še zdaj spomnim, ko si enkrat poslal set za MRT v lfs in sem se počutil točno tako kot ti praviš za Huttujev set. Kako za boga se potem še tista Huttujeva drsalnica pelje Citiraj Link to post
daks 193 Napisano January 7, 2014 Share Napisano January 7, 2014 Je že res kar pravte glede setupov, da ima vsak svoj stil itd., pa vseeno, z default setom al pa od Jocota - za F Abarth je 2s razlike pri meni. In vedno sem hitrejši s tujim dobrim setupom, ker ga sam pač ne znam sestavt, pa sem dost probaval in bral. Ponavadi le spremenim kakšno malenkost ko dobim dobro osnovo. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 7, 2014 Share Napisano January 7, 2014 Ja, se strinjam s tabo daks. Jaz nikoli nisem znal sestavit setupa. Znam ga le malenkost prilagodit svojim željam. Z Jocotovim sem pa skoraj 3 sekunde hitrejši (hehe, celo hitrejši od Jocota na Imoli, čeprav je setup za Mugello - jaz sem se sicer jebal skor eno uro, da sem dobil ta čas, on je pa verjetno v treh krogih to odpeljal) Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 7, 2014 Share Napisano January 7, 2014 Jap, Joco je kar mojster setupov. Upajmo da jih bo šeral tudi med Abarth prvenstvom tukaj. Čene ga pa obiščemo pa mu ves cviček spijemo. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 7, 2014 Share Napisano January 7, 2014 Joco kaj je res,da imaš dober cviček in setupe Pridemo 1x do tebe,če ne boš šeral Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano January 7, 2014 Share Napisano January 7, 2014 Hehe tud cvička je kolk hočte. Slab ni to sm zih No včeraj sem iz Racedepartment dobil base set od Atzeta ki ima rekord za sekundo na Imoli...bomo probal kasnej pa mogoče zboljšat, samo jst nism glih za formulce Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 7, 2014 Share Napisano January 7, 2014 Hvala za vse namige in nasvete. Ravno v strokovnjak ne nameravam postati, je pa link od Joca zelo zanimiv. Jaz bi vseeno rad samo BMW M3 E30 Group A na Vallelungi soliden setup. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 7, 2014 Share Napisano January 7, 2014 Evo setup. Samo spremeni končnico v .ini. Čas sem mel 1:43:928. Je pa v bistvu default setup, samo spredaj sem ARB zvišal na 7 in avto spustil v poden. Z default sm pa pol sekunde slabši. Če ne moreš pod 1:45 z default setupom, ti tut proper setup (kar tale moj definitivno ni) ne bo veliko koristil...E30 grp.A@Vallelunga.txt Citiraj Link to post
Recommended Posts