Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Hello and happy new year to everybody!

We are getting back to full activity after the holidays and we are working hard to prepare the next update that will go live on Friday 17 January. Our top priority and objective at the moment is to optimise the AI and have it working at least on some special events.

We would like to thank everybody for their support and looking forward for an exciting 2014!

Samo en avto in dve progi :P

Meni je Greger dal celoten setup paket za gtr2(Ferrari 550). Setupi so itak alienski tako da tud ce jih imas jih ni lahko do konca izkoristit ker niso dlih najbolj stabilni :)

No na mugellu s Formulo Abarth sem sekundo za njim, je pa res da nisem odpeljal veliko krogov. Glede na to da so v timu trije alieni in si pomagajo z nastavitvami itd. je veliko v pomoc.

Vse kar je v pol sekunde od Huttuja je itak top cajt. He is the reference point. ;) Me pa zanima kaj bi naredil s kakim Gt avtom, tam sem precej bolj blizu Morandu(FSR prvak) in podobnim.

Res je ampak vseeno je bolj impresivno ce imas vec rekordov z razlicnimi avti kot pa dva z istim. Tud jst imam 5 rekordov z p4/5 competizione ker mi ustreza, z drugim avti pa nobenga :D

Skoda le da ni bolj fit in se ne zanima za RL dirkanje. Na njegovem mestu bi vozil Gt Academy in bi bil zih top3 ter dobil priloznost vozit pravo zadevo :)