Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

Jst tut ne razumem zakaj je takšen bavbav glede teh DLCjev. Če komu ne paše, pač ne bo kupil. meni šlajfa ni nič posebnega, ker kot sem že napisal, ni najbolj zanimiva za neko "vsakodnevno" dirkanje online. Verjetno mi bo DLC bolj zanimiv zaradi dodatnih avtomobilov. Če mi še to ne bo zanimivo, mogoče ne bom kupil. Nikjer pa ne vidite, da bi se pritoževal kaj se KS gre, da že sedaj izdaja novice o DLCjih.

Tak hype je naredu community, KS so oznanili, da bo za božič ena kul novica, folk je zagrabu in so vsi mislili kaj bomo dobili. Oni so pa že od samega začetka pisali, da bojo samo nekaj oznanili. Nikjer niso nikol napisali, da bomo kakšno novo vsebino ali kakšen update dobili.

Isto bo s tem 31. decembrom. Sedaj so sicer napisali, da bomo dobil neko darilo, ampak to je lahko čisto neka malenkost, ki 10% folka ne bo všeč, 90% bodo pa čist zadovoljni. Jambralo se bo pa še vedno vsepovprek.

Jst sm samo vesel, da je na trgu končno nekaj, kar bom lahko zamenjal za iRacing.

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

OLA, končno se je eden tapravi alien prikazal :oops:

Za mene dvomim, da mi rata pod 16 min. Samo se pa res uživiš v vsak avto, ko iščeš njegov limit. Prav čutiš njegovo "dušo". Končno ena res taprava simulacija po r. brnsu rally-ps2 ,ki me je tako naudušila. :shock:

All Round with 10 different cars on different tracks (chosen between the most used cars/tracks used so far, trying to have different types of cars)

Jaz mam pa problem s forcefeedbackom okoli centra, skoz mi vleče levo-desno, tako da težko naravnost vozim, brez zanje je pa skoraj nemogoče. Problemov nisem imel v prvem tech demu z lotusom, pa tudi na začetku tega ne. Po updejtih nisem več vozil, tako da ne vem kdaj se je to pojavilo.

A ima kdo kako idejo kaj bi bilo lahko narobe? Volan je pa G25.