Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 26, 2013 Share Napisano December 26, 2013 V Kunosu so še prijazni glede kritiziranja. Scawen iz LFS te skoraj dobesedno pošlje v 3pm, če mu kaj težiš na forumu glede razvoja in vsebine špila Gregor, zelo bom posplošil... pravi, da z licencami pridejo tudi stroški, ki jih je treba plačati vnaprej in zato delajo plane na daljši rok. Prvi cilj jim je vsebina, poudaril je, da so dali glasovanje glede prog/avtov in da večina pač zmaga. In da seveda rabijo denar za preživetje, kot preostala populacija našega planeta Citiraj Link to post
baty 484 Napisano December 26, 2013 Share Napisano December 26, 2013 Ola na hitrco opravil 3 -4 kroge .Par časov že imel.Prvi brez problema(sm edini) hehe ob 17 45 26.12 2013 Imam pa še enih 10-15 sec. rezerve na ta čas All Round Pri formulci pa lahko ene 2 sec .še kje dobim,ma bo tžka. Formula Abarth ps.izklopi abs-tc med vožnjo!!!!!!!!!! Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 26, 2013 Avtor Share Napisano December 26, 2013 Kao zakaj sploh govorijo, če bo na voljo šel sept. 2014 ter zakaj omenjajo preorder, če še cela špila ni izšla. Nekako tako. Ljudje so pač nori Ja in kaj je zate tukaj norega? Nemoreš nekaj dodatnega prodajati, če še osnove nisi naredil do konca! Kaj pa če se jim vse skupaj še bolj zalomi (recimo SP ali pa MP ne delata tako kot bi morala), konec koncev je bil špil napovedan za konec leta 2012...zdaj bomo pa 2014, pa nimamo še ne enega ne drugega (imamo TP z več avti in progami)...pa bo mimo še najmanj mesec, preden (če) dobimo vsaj SP. Drugače sama novica o Nordschleife je ql, ne me narobe razumet...tudi kupil jo bom... 2 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 26, 2013 Share Napisano December 26, 2013 Te pa ne javkaj,če jo boš itak kupil Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano December 26, 2013 Share Napisano December 26, 2013 Jaz sem vsega tega navajen iz iR, kjer traja preden so stvari izdane. Dostikrat tudi kako stvar potisnejo nazaj, da je kaka druga narejena. Verjetno zaradi tega jaz na te stvari drugače gledam. Res pa ima iR drugačen sistem. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 26, 2013 Share Napisano December 26, 2013 Ola na hitrco opravil 3 -4 kroge .Par časov že imel.Prvi brez problema(sm edini) hehe ob 17 45 26.12 2013 Imam pa še enih 10-15 sec. rezerve na ta čas All Round Pri formulci pa lahko ene 2 sec .še kje dobim,ma bo tžka. Formula Abarth ps.izklopi abs-tc med vožnjo!!!!!!!!!! Jaz vidim,da si na drugem mestu Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 26, 2013 Share Napisano December 26, 2013 Tole postaja že ultra zabavno branje. Splača se dobro prebrati link, ki ga je Markokoz objavil. Tam vse lepo piše. Razmišljajo kot čisto normalni ljudje, ki bi radi nekaj več kot samo životarjenje in na noben način na račun kvalitete, ki so si jo zastavili. Zakaj je bila Šlajfa objavljena toliko prej? Piše v prispevku. Zakaj uporabljajo taki sistem? Piše v prispevku. Izjemno dobro argumentirano, lahko bi bili samo veseli. Mene tak pristop čisto nič ne moti, tudi vse dlcje bom kupil, tudi če ne furam praktično nič zaenkrat. Kar sem hotel zvedet, sem zvedel - fizika je vrhunska, grafika tudi. Ko bo MP pripravljen, bo mala revolucija. Že netKar je pokazal proti koncu, da ima potencial. Do takrat je pa za lige še vedno najbolj uporaben špil rF. Žalostno, ampak res. returning to reading mode... 4 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 26, 2013 Share Napisano December 26, 2013 Se strinjam,ampak kot je že Marco izjavil,saj ni nikjer nobenega preorderja in ga še hitro ne bo,ko pa bo proga in ostalo dokončano pa bo tudi preorder za DLC.Torej komaj naslednje leto nekje poleti Toliko baubaua glede DLC-jev Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 26, 2013 Avtor Share Napisano December 26, 2013 OK, tole so editirali...tako je zdaj bolj logično, ampak prej je pisalo da bo preorder na voljo kmalu! Soon after the release of Assetto Corsa v.1.0 final, we will be opening our 1 month pre-order phase, providing you with a 50% saving on the final package – that’s right, 10 cars and the Nordschleife. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 26, 2013 Share Napisano December 26, 2013 Maxl, saj je pa vse v simracingu soon! 1 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 26, 2013 Avtor Share Napisano December 26, 2013 To se pa strinjam Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 26, 2013 Share Napisano December 26, 2013 Ma nej dajo vn rajsi multija, vse kar prej delajo je brezveze.. Vsaj zame.. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 26, 2013 Share Napisano December 26, 2013 Al se bojijo, da bojo vsi kompi počepnl, k se bo enkrat 20 autou zapelal po pisti Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano December 26, 2013 Share Napisano December 26, 2013 Ma nekaj bo 31. Decembra... Držim pesti da bo to multi Drugače pa AI vzame več FPS kot online...sploh zdaj ker ni dokančana... Citiraj Link to post
baty 484 Napisano December 26, 2013 Share Napisano December 26, 2013 Ola na hitrco opravil 3 -4 kroge .Par časov že imel.Prvi brez problema(sm edini) hehe ob 17 45 26.12 2013 Imam pa še enih 10-15 sec. rezerve na ta čas All Round Pri formulci pa lahko ene 2 sec .še kje dobim,ma bo tžka. Formula Abarth ps.izklopi abs-tc med vožnjo!!!!!!!!!! ABS kot default se zdaj lahko uporablja!!! Citiraj Link to post
Recommended Posts